Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Clauza din contract care l-ar putea forța pe Ronaldo să rămână la Manchester United! Dezvăluirea lui Ten Hag

Bianca Dumitru

Publicat 19/07/2022 la 08:12 GMT+3

Cristiano Ronaldo și-a căutat în această vară o echipă la care să se transfere pentru că nu își dorește să mai continue la Manchester United. Cu toate astea, Erik ten Hag a anunțat că fotbalistului i-ar putea fi prelungită înțelegerea cu echipa de pe Old Trafford.

Cristiano Ronaldo deluso durante Brighton-Manchester United - Premier League 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a făcut limpede în această vară faptul că nu își mai dorește să joace la Manchester United, fiind nemulțumit, printre altele, de faptul că echipa nu va juca în următorul sezon de Champions League.
În ciuda zvonurilor că nu ar avea nevoie de starul portughez, Erik ten Hag a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că nu vrea să se despartă de Ronaldo, despre care crede că va continua să fie o parte importantă a echipei sale în următoarea stagiune a Premier League.
Tehnicianul a vorbit și despre posibilitatea prelungirii contractului lui Cristiano până în 2024, amintind de o clauză din înțelegerea acestuia.
"Există opțiunea ca înțelegerea lui să fie prelungită până în 2024. Nu a venit în turneul din pre-sezon, dar se antrenează. Cred că îl cunoaștem cu toții pe Ronaldo, știm că este un profesionist de top și că va fi în formă la startul sezonului. Aceasta este cea mai mică dintre grijile mele.
Cred că Cristiano este capabil să joace regulat. El a demonstrat-o de-a lungul carierei sale. Știe care este cerința mea. Vreau să joc într-un anumit fel, un fotbalist mare poate contribui la asta, iar în echipa noastră îl avem pe Ronaldo, care este unul dintre cei mai buni.
Jucătorii sunt cei care dictează felul în care joci. Mai ales cei care marchează goluri, pentru că sunt extrem de importanți pentru o echipă. Trebuie să-ți construiești echipa în jurul lor", a declarat Erik ten Hag, citat de publicația catalană As.
Citește și:

De ce vrea Ronaldo să se transfere la Atletico Madrid

După ce Bayern Munchen a anunțat că nu este interesată de serviciile sale, Ronaldo vrea să joace pe Wanda Metropolitano.
Sport.es a anunțat că portughezul vrea să joace cu orice preț la o echipă care va evolua în noul sezon de Champions League pentru a nu fi depășit de Lionel Messi în topul golgheterilor din această competiție.
În plus, Georgina Rodríguez, soția atacantului, își dorește să revină la traiul din Madrid. Cum Real a transmis în mod clar că Ronaldo nu poate reveni pe Bernabeu, acum portughezul se gândește tot mai mult la Atletico Madrid.
Simeone ar fi dat undă verde pentru semnătura sa, deși din punct de vedere economic este o operațiune foarte complexă, în primul rând pentru că Manchester United nu este dispusă să-l lase să plece, în ciuda faptului că portughezul și-a exprimat dorința de a părăsi Old Trafford. Antrenorul argentinian crede că Ronaldo ar putea avea același impact pe care l-a avut Luis Suarez în primul său sezon pe Wanda Metropolitano.
În orice caz, Atletico nu are o capacitate prea mare de achiziții în acest moment, având în vedere că are nevoie de 40 de milioane de euro din vânzări și poate chiar mai mult dacă ar vrea să semneze cu atacantul portughez.
Cristiano este pregătit să accepte până la urmă orice ofertă de la o echipă cotată cu șanse la câștigarea Champions League, unde speră să-și extindă recordurile privind golurile pentru a nu fi depășit de Messi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo