Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conte își face dream-team la Tottenham! Un super-jucător de la Barcelona, aproape de Spurs

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 06/07/2022 la 10:31 GMT+3

Barcelona ezită între vânzarea și reînnoirea contractului lui Memphis Depay. Catalanii nu vor să repete situația lui Dembele și să îl piardă gratis pe olandez în 2023. Se pare că atacantului i se va permite să plece în cazul în care va primi o oferta care depășește 20 de milioane de euro, iar Conte e printre tehnicienii care stau la "pândă".

Memphis Depay of FC Barcelona celebrates 2-1 with Eric Garcia of FC Barcelona, Ansu Fati of FC Barcelona during the La Liga Santander match between FC Barcelona v Valencia at the Camp Nou on October 17, 2021

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Adrian Cristea
Tottenham se află printre echipele interesate să îl transfere pe Memphis, anunță Daily Mail, clubul londonez solicitând deja detalii Barcelonei despre o posibilă plecare a olandezului de pe Camp Nou. Antonio Conte urmărește să își întărească și mai mult atacul, după aducerea lui Richarlison de la Everton, dar va trebui să grăbească lucrurile, pentru că și Arsenal a intrat pe fir.
Viitorul atacantului adus vara trecută pe Camp Nou nu mai pare atât de sigur sub comanda lui Xavi, deși olandezul a avut un prim sezon bun la Barcelona, cu 12 goluri în 28 de partide jucate. Venit gratis de la Lyon, olandezului i s-a fixat un preț minim de 20 de milioane de euro și, cu toate zvonurile legate de aducerea lui Lewandowski, suma ar reprezenta un boost pentru bugetul catalanilor. Cele două cluburi se află în discuții și pentru un împrumut al lui Clément Lenglet la formația din nordul Londrei, astfel că afacerile dintre cele două părți se pot concretiza și în cazul atacantului.
Memphis se potrivește stilului versatil pe care îl urmărește Antonio Conte și, ținând cont de situația incomodă în care se află la Barça, pare pregătit să se lupte pentru minute cu Kulusevski sau Richarlison. Chiar dacă precedenta aventură din Premier League nu a fost una de succes pentru Depay, acesta pare să fii strâns experiența necesară pentru a putea livra mult mai bine pentru Spurs decât a făcut-o pentru Manchester United. Având în vedere în vedere că Barcelona este interesată și de Raphinha de la Leeds, cele două cluburi vor trebui să ajungă la un consens cât mai repede, Barcelona având nevoie de lichidități.

Tottenham, foarte activă pe piața transferurilor!

După ce a reușit să se întărească la mijlocul terenului, cu aducerea gratis a lui Ivan Perisic de la Inter și a lui Yves Bissouma de la Brighton, pentru 29.2 milioane de euro, Conte își mută atenția spre linia de atac. A rezolvat deja transferul lui Richarlison de la Everton, pentru suma de 58 de milioane de euro și pare hotărât să creeze concurență prin transferul lui Memphis Depay. Există zvonuri și pentru o eventuală mutare a lui Lautaro Martinez, Conte aflându-se în relații bune cu șefii lui Inter, dar în acest caz suma de transfer s-ar apropia de 90 de milioane de euro, acesta fiind probabil singurul motiv pentru care nerazzurrii ar renunța la argentinian.
Și la capitolul plecări ne putem aștepta la mutări din partea lui Tottenham, mai ales că Atletico Madrid și-a exprimat interesul pentru Emerson Royal. Formația din capitala Spaniei caută înlocuitor pe postul de fundaș dreapta, rămas descoperit după plecarea lui Trippier la Newcastle. În cazul în care mutarea se concretizează, Conte va trebui să își caute fundaș dreapta, deși Doherty a început să livreze destul de bine pe finalul sezonului trecut.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo