Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Coșmar pentru Harry Maguire! Fundașul lui Man United, huiduit de fani la fiecare atingere de minge

Eurosport
DeEurosport

Publicat 19/07/2022 la 18:14 GMT+3

Manchester United și-a continuat parcursul excelent din meciurile de pregătire. Formația lui Erik ten Hag a învins-o cu 3-1 pe Crystal Palace și a ajuns la trei victorii din tot atâtea meciuri. În ciuda victoriei, fanii "diavolilor roșii" nu au ezitat să-l huiduie pe Harry Maguire la fiecare atingere de balon, pe întreaga durată a primei reprize.

Harry Maguire

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Răzvan Rădulescu
United a reușit să învingă marți formația din Premier League, Crystal Palace. La finalul meciului, presa din Anglia a reușit să tragă niște concluzii cu privire la situația din cadrul lotului antrenat de Erik ten Hag.

Harry Maguire, huduit de fanii lui Manchester United

Căpitanul de pe Old Trafford, Harry Maguire, a fost huiduit de proprii fani la fiecare atingere de balon din prima repriză. Evenimentul bizar s-a produs la doar câteva zile după ce Erik ten Hag i-a luat apărarea fundașului englez.
Potrivit Daily Mail, Maguire a fost huiduit de o minoritate de suporteri ai lui United. La fel ca majoritatea colegilor săi, Maguire a avut un sezon foarte slab sezonul trecut. Fundașul central al lui United a fost liderul unei apărări care a încasat 57 de goluri cu patru mai multe decât Burnley, care a retrogradat. Fanii lui United i-au cerut șefilor clubului ca Maguire să fie deposedat din poziția de căpitan, însă antrenorul olandez al "diavolilor roșii" i-a luat apărarea celui mai scump fundaș din Premier League.
Erik ten Hag i-a acordat banderola de căpitan lui Maguire, însă fundașul englez nu are asigurat locul de titluar, mai ales după venirea la echipă a lui Lisandro Martinez. "Harry este cu adevărat impresionant și aștept multe de la el. Căpitanul este unul cu adevărat important și sunt mulțumit de el", a adăugat antrenorul olandez.
Citește și:

Martial își recapătă forma, Malacia s-a integrat perfect

Prestația lui Anthony Martial (26 de ani) este una dintre surprizele plăcute ale turneului de pregătire pentru Manchester United. Aflat sub comanda lui Erik ten Hag, francezul pare că a renăscut și a înscris în toate cele trei meciuri amicale ale formației din Premier League. Revenit din împrumut de la Sevilla, Martial și-ar putea relansa cariera la echipa de pe Old Trafford.
De cealaltă parte, Tyrell Malacia (22 de ani) nu a avut nevoie de mult timp pentru a se integra în lotul olandezului. Transferat de la Feyenoord pentru 15 milioane de euro, fundașul olandez a jucat din primul minut în meciul cu Crystal Palace. Tânărul fotbalist a contribuit la primul gol înscris de "diavoli" în meciul cu Crystal Palace. Malacia a arătat bine și în primele două partide împotriva lui Liverpool și Melbourne Victory. Fotbalistul a evoluat în ambele meciuri începând cu repriza a doua.

Manchester United, semne bune înainte de noul sezon

Cu un nou antrenor pe bancă, United dă semne că ar putea pune probleme rivalelor în sezonul viitor de Premier League. Manchester United are golaveraj 11-2 în primele trei meciuri de pregătire, iar "diavolii roșii" impresionează nu doar prin rezultate, ci și prin performențele noului manager, Erik ten Hag.
Manchester United mai are de jucat trei meciuri înainte de noul sezon competițional. Echipa de pe Old Trafford va înfrunta Aston Villa, Atletico Madrid și Vallecano.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo