Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo a început pe bancă primul meci din noul sezon de Premier League! Explicația lui Erik ten Hag

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 07/08/2022 la 16:16 GMT+3

Tehnicianul celor de la Manchester United, Erik ten Hag, a explicat de ce Cristiano Ronaldo a început doar ca rezervă meciul dn prima etapă a Premier League, împotriva lui Brighton.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
Din motive personale, Ronaldo a ratat aproape tot pre-sezonul celor de la Manchester United, jucând doar 45 de minute în ultimul amical din această vară, împotriva formației spaniole Rayo Vallecano.
Erik ten Hag a explicat faptul că acesta este motivul principal pentru care Ronaldo nu a fost titular astăzi, la debutul lui Manchester United în noul sezon de Premier League.
"A fost o perioadă de pregătire scurtă (n.r. pentru Cristiano Ronaldo). A început să se antreneze cu echipa abia săptămâna trecută și a jucat doar 45 de minute. Nu este la același nivel cu restul echipei.
Am văzut că acest sfârșit de săptămână în Premier League a fost foarte dificil, meciuri cu o intensitate mare, cu pressing avansat. Deci pentru asta trebuie să fii într-o condiție bună", a declarat Erik Ten Hag, înaintea debutului în Premier League.
Citește și:

Cristiano Ronaldo ar putea ajunge la Sporting Lisabona

Cristiano Ronaldo încă încearcă să-și forțeze plecarea de pe Old Traford, dar, până acum, starul portughez nu a gasit nici o variantă de transfer.
Potrivit Tuttosport, agentul lui Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes, se află în discuții cu oficialii celor de la Sporting Lisabona, primul club din cariera lui Ronaldo.
Mutarea ar fi posibilă doar dacă Cristiano ar fi dispus să renunțe la pretențiile sale salariale. Clubul care l-a format pe Ronaldo va juca, în noul sezon, în grupele UEFA Champions League.
Potrivit jurnaliștilor italieni, negocierile sunt în derulare, dar cele două părți sunt departe de a ajunge la un acord.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo