Articol scris de Alex Ioniță
Din motive personale, Ronaldo a ratat aproape tot pre-sezonul celor de la Manchester United, jucând doar 45 de minute în ultimul amical din această vară, împotriva formației spaniole Rayo Vallecano.
Erik ten Hag a explicat faptul că acesta este motivul principal pentru care Ronaldo nu a fost titular astăzi, la debutul lui Manchester United în noul sezon de Premier League.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo, în cazul în care va fi lăsat să plece în iarnă de la Manchester United
IERI LA 07:08
"A fost o perioadă de pregătire scurtă (n.r. pentru Cristiano Ronaldo). A început să se antreneze cu echipa abia săptămâna trecută și a jucat doar 45 de minute. Nu este la același nivel cu restul echipei.
Am văzut că acest sfârșit de săptămână în Premier League a fost foarte dificil, meciuri cu o intensitate mare, cu pressing avansat. Deci pentru asta trebuie să fii într-o condiție bună", a declarat Erik Ten Hag, înaintea debutului în Premier League.
Citește și:

Cristiano Ronaldo ar putea ajunge la Sporting Lisabona

Cristiano Ronaldo încă încearcă să-și forțeze plecarea de pe Old Traford, dar, până acum, starul portughez nu a gasit nici o variantă de transfer.
Potrivit Tuttosport, agentul lui Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes, se află în discuții cu oficialii celor de la Sporting Lisabona, primul club din cariera lui Ronaldo.
Mutarea ar fi posibilă doar dacă Cristiano ar fi dispus să renunțe la pretențiile sale salariale. Clubul care l-a format pe Ronaldo va juca, în noul sezon, în grupele UEFA Champions League.
Potrivit jurnaliștilor italieni, negocierile sunt în derulare, dar cele două părți sunt departe de a ajunge la un acord.
Premier League
Haaland, cu un pas în spatele lui Messi! Guardiola a explicat detaliul care face diferența
03/10/2022 LA 13:58
Premier League
City - United 6-3 | Sănmărtean a observat un detaliu care le-a scăpat tuturor, după partida magică
03/10/2022 LA 08:09