Cristiano Ronaldo este pe picior de plecare de la Manchester United. Revenit pe Old Trafford sezonul trecut, portughezul a avut parte de un sezon dezamăgitor în Premier League, acolo unde "diavolii" au încheiat sezonul pe locul 6, ceea ce înseamnă că vor evolua în Europa League în sezonul următor.
Acest lucru nu este pe placul lui Ronaldo, care a anunțat deja conducerea că nu își dorește să rămână la Manchester. De asemenea, portughezul nu a plecat cu echipa în Thailanda și Australia, acolo unde United se pregătește pentru noul sezon.
Potrivit presei din Portugalia, Ronaldo a primit o ofertă uriașă din Arabia Saudită. TVI și CNN Portugalia anunță că un club din Arabia Saudită, al cărui nume nu este dezvăluit, pregătesc o ofertă de 300 de milioane de euro.
Premier League
Sterling, despre motivele care l-au făcut să plece de la City:"Nu îmi mai permiteam să pierd timpul"
ACUM 12 ORE
Din această sumă, 30 de milioane ar urma să primească Manchester United pentru transfer, 250 de milioane de euro ar urma să fie salariul lui Ronaldo pe două sezoane, iar 20 de milioane de euro este suma primită de intermediari.
Citește și:

Ronaldo își dorește să mai joace un sezon în UEFA Champions League

Chiar dacă oferta venită din Arabia Saudită pare de nerefuzat, potrivit sursei anterior menționate, Cristiano Ronaldo își dorește să mai joace pentru cel puțin un sezon la cel mai înalt nivel în Europa, ceea ce înseamnă că nu ia în considerare oferta arabilor.
La finalul acestui an va avea loc și Cupa Mondială din Qatar, ceea ce va reprezenta, cel mai probabil, ultima Cupă Mondială a portughezului, care va dori să rămână în acest sezon în Europa.
Chiar dacă nu va mai continua la Manchester United, Ronaldo este încrezător că va primi oferte din partea cluburilor de top care și-au arătat deja interesul pentru el, printre care se numără și Chelsea.
În sezonul trecut, Cristiano Ronaldo a evoluat în 38 de partide pentru Manchester United și a marcat 24 de goluri.
Premier League
Antonio Conte dă afară patru jucători de la Tottenham! Se vor antrena singuri până își găsesc echipă
ACUM 13 ORE
Premier League
Chelsea vrea un star din Serie A! Oferă la schimb un fotbalist pe care a dat 60 de milioane de €
ACUM 14 ORE