Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea! Prima reacție a starului portughez după toate zvonurile din această vară

Bianca Dumitru

Publicat 17/08/2022 la 07:35 GMT+3

Cristiano Ronaldo a reacționat pe rețelele de socializare după numeroasele zvonuri din această vară, potrivit cărora portughezul a fost refuzat de foarte multe cluburi de top din Europa. Fotbalistul i-a spus unui fan că va dezvălui tot adevărul într-un interviu pe care îl va acorda în următoarele săptămâni.

BRENTFORD, ENGLAND - AUGUST 13: Cristiano Ronaldo of Manchester United during the Premier League match between Brentford FC and Manchester United at Brentford Community Stadium on August 13, 2022 in Brentford, England. (Photo by Catherine Ivill/Getty Imag

Credit imagine: Eurosport

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul mai multor zvonuri în această vară. Presa internațională a vorbit despre faptul că agentul său, Jorge Mendes, l-ar fi propus la numeroase cluburi de top din Europa, toate refuzând ideea de a-l transfera pe starul lui Manchester United.
Printre echipele despre care s-a vorbit în această perioadă de mercato se numără Bayern Munchen, PSG, Atletico Madrid, Chelsea și Real Madrid, în ultima săptămână fiind dezvăluit și faptul că impresarul lui Ronaldo a încercat să-și transfere clientul și în Serie A, la AC Milan sau Inter.
După toate aceste informații apărute în presă, Cristiano a răbufnit pe rețelele de socializare. Fotbalistul de 37 de ani a scris pe Instagram că adevărul va fi cunoscut în următoarele săptămâni, după ce va oferi un interviu în care va spune tot ce s-a întâmplat în ultimele luni.
"Se va ști adevărul când voi da un interviu, peste câteva săptămâni. Presa spune doar minciuni. Am o agendă și din 100 de știri pe care mi le-am notat în ultimele luni, doar cinci au fost corecte. Imaginează-ți cum stau lucrurile", a notat Cristiano într-un comentariu la o postare de pe un cont al fanilor săi de pe Instagram.
Citește și:

Manchester United i-ar putea rezilia contractul lui Ronaldo

Cristiano Ronaldo a făcut limpede în această vară faptul că nu își mai dorește să joace la Manchester United, fiind nemulțumit, printre altele, de faptul că echipa nu va juca în următorul sezon de Champions League.
Portughezul, care a ratat mare parte din pre-sezon, neparticipând alături de coechipierii săi la turneele de pregătire din această vară, a fost titular pentru prima dată în 11-le lui Erik ten Hag în meciul cu Brentford, din a doua etapă a Premier League.
Deși Ronaldo a fost integralist, "diavolii roșii" au pierdut cu scorul de 4-0, având un debut cum nu se poate mai slab în noul sezon al campionatului Angliei. Lusitanul și-a făcut vizibilă frustrarea în timpul partidei cu Brentford, arătându-se nemulțumit de rezultat și de prestația colegilor săi.
Mai mult, Cristiano a atras atenția presei după ce a refuzat să-i strângă mâna lui Ten Hag sau să meargă să-i salute pe fani. În urma acestor evenimente, jurnaliștii de la Sky Sports au anunțat că șefii lui Manchester United iau în considerare varianta de a-i rezilia contractul lui Ronaldo dacă acesta nu își schimbă atitudinea.
Potrivit lui Fabrizio Romano, agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, continuă să caute o soluție pentru starul portughez, un transfer de ultim moment, așa cum s-a întâmplat și vara trecută.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo