Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, amendat de Federația engleză după ce a dat de pământ cu telefonul unui fan! Cât are de plătit

Bianca Dumitru

Actualizat 23/11/2022 la 16:23 GMT+2

Cristiano Ronaldo a fost amendat de Federația engleză de fotbal cu 55.000 de euro, primind și două meciuri de suspendare, după ce i-a aruncat de pământ telefonul unui fan, în aprilie.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Fostul atacant al lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, a fost sancționat de Federația engleză de fotbal (FA) cu două meciuri suspendare și cu o amendă de 55.000 de euro pentru că a dat de pământ cu telefonul mobil al unui fan.
După o înfrângere în Premier League pe 9 aprilie împotriva lui Everton, Cristiano Ronaldo a aruncat la pământ telefonul mobil al unui fan în timp ce mergea spre tunelul vestiarului.
După cum a explicat Federația engleză într-un comunicat, Cristiano Ronaldo a recunoscut acuzațiile care i-au fost aduse, acelea de comportament impropriu și violent.
Decizia FA vine într-un moment în care Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United, astfel încât, dacă nu va mai juca în Anglia, nu va mai executa pedeapsa cu suspendarea.
Pe 9 aprilie, când Red Devils tocmai pierduseră cu 1-0 în fața lui Everton, un videoclip care a fost difuzat pe scară largă îl înfățișa pe portughez lovind mâna unui adolescent în timp ce se îndrepta spre vestiar.
Jucătorul și-a cerut scuze în aceeași seară pe contul său de Instagram.
"Comportamentul atacantului după fluierul final a fost inadecvat și/sau violent", a scris atunci FA într-un comunicat, citat de Agerpres.
Citește și:

Unde ar putea ajunge Ronaldo după despărțirea de Manchester United

Cristiano Ronaldo s-a despărțit marți seară de Manchester United, de vină fiind interviul exploziv pe care vârful de 37 de ani i l-a dat lui Piers Morgan și care a apărut lunea trecută.
În această perioadă, a fost clar pentru toată lumea că "diavolii" îi vor rezilia contractul înainte de expirarea lui (iunie 2023), astfel că s-a scris intens despre viitoarea destinație. Varianta cea mai improbabilă era Arabia Saudită, de unde portughezul avusese în vară o ofertă de 350 de milioane de euro, dar existau date clare că Chelsea și Roma pot fi variante de luat în calcul. În egală măsură, agentul său, Jorge Mendes, l-a propus la Bayern și Real Madrid, la fostul club al lusitanului creându-se o "portiță" de intrare după accidentarea lui Benzema.
În cele din urmă, reprezentanții lui Ronaldo au bătut palma cu Newcastle, anunță sursa citată, cel mai bogat club din lume fiind convins că o astfel de achiziție poate ajuta enorm în tentativa de a obține un loc de Champions League.
"Următoarea destinație a lui Ronaldo e Newcastle", a titrat cotidianul spaniol Marca.
Antrenată de Eddie Howe, formația de pe St James' Park a investit enorm în ultimul an și jumătate în transferuri, iar rețeta e una de succes. Înainte de pauza generată de Mondial, Newcastle e pe locul 3, la doar două puncte distanță de campioana Manchester City.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo