Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, dezlănțuit! Wayne Rooney nu a scăpat de furia portughezului, fiind victima unor ironii

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 14/11/2022 la 11:56 GMT+2

Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit într-un interviu acordat lui Piers Morgan. Starul portughez a spus lucrurilor pe față, exprimându-și nemulțumirile, iar Wayne Rooney nu a scăpat nici el din calea atacurilor.

Cristiano Ronaldo avec Wayne Rooney (Manchester United) en 2008.

Credit imagine: AFP

Articol scris de Dani Morar
Cristiano Ronaldo nu a iertat pe nimeni în interviul acordat lui Piers Morgan, care face înconjurul lumii. Starul portughez a anunțat se simte trădat de către Manchester United, iar respectul său pentru antrenorul Erik ten Hag tinde spre zero. Jucătorul și-a motivat spusele, declarând că nici el nu este respectat de către oamenii din club, care au pus presiuni asupra lui pentru a pleca de la echipă.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Rooney l-a criticat pe lusitan în momentul incidentului de la partida cu Tottenham. În acel moment, Ronaldo a părăsit banca de rezerve și s-a dus direct la vestiare cu câteva minute înainte de finalul partidei, refuzând să mai intre pentru doar câteva faze. Un întreg conflict s-a iscat atunci, iar părerile au fost împărțite în legătură cu jucătorul. Cristiano nu a uitat că Wayne Rooney l-a criticat în acel moment și nu a ratat ocazia la replică.
"Nu știu de ce m-a criticat atât de dur. Probabil pentru că el și-a încheita cariera, iar eu încă joc la un nivel înalt. Nu o să mai zic și că arăt mult mai bine decât el. Ceea ce e adevărat (n.r. râzând) ", a spus Ronaldo în interviul acordat lui Piers Morgan.
Citește și:

Cristiano Ronaldo a dezvăluit că Manchester United nu a progresat deloc după plecarea lui Sir Alex Ferguson

Cristiano Ronaldo a dezvăluit că Manchester United trebuie să schimbe o mulțime de lucruri dacă dorește performanță. Portughezul a mărturisit că a fost forțat să plece, iar respectul pe care i-l oferă antrenorul nu există. În aceste condiții, o despărțire între cele două părți pare doar o chestiune de timp, iar după Campionatul Mondial jucătorul se poate decide cu ce echipe va negocia.
"Manchester United m-a trădat. Am fost scos oaia neagră. Nu îl respect pe Ten Hag pentru că nici el nu mă respectă. Clubul a încercat să mă forţeze să plec. Nu doar managerul, dar şi alte persoane de la club. Mă simt trădat. Am simţit că unii oameni nu m-au vrut aici. Nu doar sezonul ăsta, şi anul trecut de asemenea.
Iubesc United, iubesc fanii care mereu au fost de partea mea. Dar dacă Manchester United vrea să facă performanţă, trebuie să schimbe multe, multe lucruri. Progresul a fost 0 de când Alex Ferguson a părăsit clubul", a mai spus CR7.
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo