Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo este dorit insistent de o rivală după interviul incendiar în care a demolat-o pe Manchester United

Ion Alexandru

Actualizat 14/11/2022 la 09:20 GMT+2

Cristiano Ronaldo și-a dinamitat șansele de a mai juca pentru Manchester United printr-un interviu acordat lui Piers Morgan. Starul portughez a simțit nevoia de a le spune fanilor adevărul în privința situației sale de la club și sunt șanse infime ca el să continue la Manchester United.

Cristiano Ronaldo rechnet in einem Interview mit Manchester United ab

Credit imagine: Imago

Cristiano Ronaldo a dat un interviu incendiar în care a pus la zid clubul Manchester United! Portughezul l-a acuzat dur pe noul manager de faptul că nu a știe să gestioneze situația creată în jurul său, dar și pe alți membri ai clubului.
"Manchester United m-a trădat. Am fost scos oaia neagră. Nu îl respect pe Ten Hag pentru că nici el nu mă respectă. Clubul a încercat să mă forţeze să plec. Nu doar managerul, dar şi alte persoane de la club. Mă simt trădat. Am simţit că unii oameni nu m-au vrut aici. Nu doar sezonul ăsta, şi anul trecut de asemenea", a spus Ronaldo în interviul acordat lui Piers Morgan.
Betano
Acest conținut vă este oferit de Betano.
2013 este anul ultimului titlu ajuns pe Old Trafford, iar Cristiano Ronaldo știe de ce Manchester United a ajuns o echipă în care obiectivele importante sunt doar pe hârtie la începutul sezonului.
"Iubesc United, iubesc fanii care mereu au fost de partea mea. Dar dacă Manchester United vrea să facă performanţă, trebuie să schimbe multe, multe lucruri. Progresul a fost 0 de când Alex Ferguson a părăsit clubul", a declarat Ronaldo.
P0rtughezul a fost amendat exemplar pentru gestul de dispreț la adresa lui ten Hag la meciul cu Tottenham. 1 milion de lire este amenda pe care managerul olandez i-a dat-o lui CR7, iar ultimele declarații au confirmat ruptura definitivă dintre portughez și ten Hag.
Citește și:

Cristiano Ronaldo dorit de Chelsea

Chelsea este favorită pentru a obține semnatura lui Cristiano Ronaldo în ianuarie, după interviul exploziv de duminică, în care jucătorul și-a distrus șansele de a rămâne pe Old Trafford.
Ronaldo, cel mai sunor nume din lotul lui Manchester United, a jucat puțin sub conducerea noului manager Erik ten Hag. Portughezul spune că "nu îl va respecta niciodată”, și a fost recent amendat cu două săptămâni de salariu și obligat să se antreneze cu rezerve după ce a refuzat să intre în meciul cu Tottenham.
Într-un interviu șoc pentru Piers Morgan Uncensored, Ronaldo l-a acuzat pe Ten Hag și „doi sau trei tipi din jurul clubului” că încearcă să-l forțeze să iasă, insistând că fanii "ar trebui să cunoască adevărul”.
Este puțin probabil ca Ronaldo să mai joace vreodată pentru United, la puțin peste un an după o revenire mult lăudată, numită de unii "întoarcerea acasă”, pe Old Trafford.
Unde va juca Cristiano Ronaldo începând din ianuarie 2023?
Potrivit caselor de pariuri, Chelsea, care a vrut să-l transfere pe Ronaldo în vară, este cea mai probabilă destinație pentru starul portughez. La acea vreme, mangerul Thomas Tuchel a respins ideea, așa că rămâne de văzut dacă noul manager Graham Potter are o altă viziune de joc în care ar putea intra și atacantul care în februarie va împlini 38 de ani.

Cote pentru destinația lui Ronaldo în ianuarie

  • Chelsea 4/1
  • Roma 5/1
  • Sporting Lisabona 7,5/1
  • Un club din Arabia Saudită 9/1
  • Un club din MLS 10/1
  • Wolves 12/1
  • PSG 16/1
  • Atletico Madrid 20/1
  • Real Madrid 50/1
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo