Articol scris de Alex Ioniță
Oficialii celor de la Manchester United nu doresc rezilierea contractului și nici vânzarea lui Cristiano, motivul principal fiind că nici un club nu s-a interesat de serviciile lui Ronaldo. Cu toate că discuțiile inițiale au eșuat, potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, fotbalistul portughez va continua antrenamentele și va trata situația cu profesionalism.
Ronaldo s-a întors la baza celor de la Manchester United abia joi, după ce a lipsit în ultima perioadă, nefăcând parte din lotul diavolilor pentru amicalele din Thailanda și Australia.
Premier League
Ronaldo a început pe bancă primul meci din noul sezon de Premier League! Explicația lui Erik ten Hag
ACUM 15 ORE
Fotbalistul a făcut ieri testele medicale și s-a antrenat alături de echipă, iar apoi a urmărit amicalul dintre Man United și Wrexham, jucat cu porțile închise.
Cel mai probabil, Ronaldo nu va juca în amicalele cu Atletico Madrid și Rayo Vallecano, acestea fiind programate în weekend. Chiar dacă s-a antrenat singur în ultima perioadă, lipsa acestuia din turul asiatic l-a făcut pe Erik Ten Hag să nu îl includă în planurile sale tactice pentru partidele de pregătire din această săptămână.
Chiar dacă Cristiano Ronaldo dorește să o părăsească pe Manchester United, momentan viitorul acestuia rămâne incert. Cel mai probabil, dacă portughezul nu va ajunge la un acord cu o altă echipă, va continua, până la expirarea contractului, pe Old Trafford, sub comanda lui Erik ten Hag.
Citește și:

Fanii lui Atletico Madrid, atac la adresa lui Cristiano Ronaldo.

Atletico a jucat primul meci amical din această vară, împotriva Numanciei. O parte dintre fanii lui Atletico, prezenți la meci, au profitat de faptul că partida a fost televizată și au afișat un banner cu mesajul "CR7 NOT WELCOME" ("CR7 nu ești binevenit!"). Fanii lui Atletico nu doresc transferul lui Ronaldo din cauza trecutului acestuia, Atletico și Real Madrid fiind rivale.
Totuși, se pare că zvonurile unui posibil transfer al lui Ronaldo la Atletico au fost false. Întrebat de posibilitatea transferului, președintele lui Atletico a răspuns:
"Nu știu cine a inventat povestea asta cu transferul lui Cristiano Ronaldo la Atletico Madrid. Cu siguranță nu e adevărată. E practic imposibil pentru el să ajungă la Atletico Madrid", a spus Enrique Cerezo, președintele lui Atletico.
Reacția președintelui a fost cauzată și de furia fanilor, care s-au arătat revoltați de posibilitatea transferului lui Ronaldo, omul care le-a cauzat atât de multe neplăceri în perioada în care evolua pentru Los Blancos.
Premier League
Rooney crede că United trebuie să-l vândă pe Ronaldo! Argumentele fostului atacant al "diavolilor"
ACUM 18 ORE
Premier League
Erik Ten Hag a răbufnit la adresa jurnaliștilor din cauza lui Cristiano Ronaldo: "Nu este corect"
05/08/2022 LA 17:28