Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo își caută în continuare echipă! Trei cluburi din afara Europei, interesate de starul portughez

Alex Masgras

Actualizat 27/10/2022 la 18:57 GMT+3

Cristiano Ronaldo a încercat toată vara să plece de la Manchester United, dar portughezului i s-au închis mai multe uși. Acum, presa din Anglia scrie că trei echipe din MLS îl vor pe Ronaldo, care este în conflict cu Erik ten Hag, antrenorul lui United.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a fost exclus săptămâna trecută din lotul lui Manchester United de Erik ten Hag, după ce a refuzat să intre pe finalul partidei cu Tottenham, câștigată cu 2-0 de United. El a ratat duelul de pe Stamford Bridge cu Chelsea de weekend-ul trecut, dar a revenit în lot, înaintea partidei din Europa League cu Sheriff Tiraspol.
Încă din această vară, Ronaldo a încercat să forțeze o despărțire de Manchester United, dar portughezul nu a găsit o echipă care să fie cu adevărat interesată de el. Acum, potrivit celor de la The Sun, citați de Marca, trei echipe din MLS sunt interesate de Cristiano Ronaldo.
Los Angeles FC, Los Angeles Galaxy și Inter Miami sunt cele trei echipe care vor să îl aducă pe starul portughez. În ultimii ani, campionatul din Statele Unite a crescut din punct de vedere valoric, iar o mutare a lui Ronaldo peste ocean ar fi o adevărată lovitură dată de MLS din punct de vedere al imaginii.
Citește și:

Cristiano Ronaldo mai are contract cu Manchester United până în iunie 2023

Inter Miami, echipa lui David Beckham, este antrenată de Phil Neville, fostul coechipier al lui Ronaldo de pe Old Trafford. În ceea ce o privește pe LA Galaxy, echipa din California a obișnuit cu aducerea unor nume mari din fotbalul european, precum David Beckham, Steven Gerrard, Robbie Keane, Zlatan Ibrahimovic sau Chicharito Hernandez. De asemenea, sunt șanse foarte mari ca Luis Suarez să ajungă la Galaxy după Cupa Mondială din Qatar.
La Los Angeles FC, Ronaldo are șansa de a se reîntâlni cu foști coechipieri de la Real Madrid și Juventus, precum Gareth Bale sau Giorgio Chiellini.
Sursa mai sus citată susține că, în ciuda problemelor dintre Ronaldo și Ten Hag, United nu ia în considerare o despărțire de starul portughez în luna ianuarie, acesta urmând să rămână pe Old Trafford până în luna iunie 2023.
Până atunci, Manchester United va juca împotriva celor de la Sheriff Tiraspol în etapa a cincea din grupele Europa League. Echipa lui Ten Hag este pe locul al doilea în Grupa E după 4 etape, cu 9 puncte, la 3 puncte în spatele liderului Real Sociedad.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo