Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo nu mai este jucătorul lui Manchester United! Anunțul clubului de pe Old Trafford

Nicu Savin

Actualizat 22/11/2022 la 19:51 GMT+2

Cristiano Ronaldo nu mai este jucătorul lui Manchester United. Clubul englez a anunțat public rezilierea contractului portughezului de comun acord. Motivul este în mod evident legat evident de interviul incendiar pe care acesta i l-a acordat jurnalistului Piers Morgan.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo este istorie la Manchester United. Cu numai două zile înainte ca portughezul să debuteze la Campionatul Mondial din Qatar, clubul de pe Old Trafford a anunțat rezilierea contractului starului de 37 de ani. Conform comunicatului emis, despărțirea s-a produs cu acordul ambelor părți.
"Cristiano Ronaldo urmează să părăsească Manchester United, de comun acord, cu efect imediat. Clubul îi mulțumește pentru contribuția sa imensă în cele două perioade etecute pe Old Trafford, în care a marcat 145 de goluri în 346 de meciuri, și îi îi urează succes lui și familiei sale pentru viitor.", au transmis cei de la Manchester United.

Cristiano Ronaldo, out de la Manchester United

Chiar dacă în comunicatul emis de club nu este invocat motivul despărțirii este clar că interviul incendiar acordat de portughez jurnalistul Piers Morgan a dus la ruptura definitivă. Starul nu a ezitat să să atace aproape tot ceea ce ține de clubul de pe Old Trafford, inclusiv conducerea și pe antrenorul Erik Ten Hag.
Momentan, Ronaldo se concentrează pe Campionatul Mondial din Qatar, dar cu siguranță agentul său, celebrul Jorge Mendez îi caută deja echipă. Zilele trecute, cotidianul spaniol Sport anunţa că agentul lui Ronaldo i l-a propus lui Florentino Perez azi pe fostul vârf al "galacticilor", lusitanul fiind dispus să evolueze şi doar până la finalul actualului sezon.
Totul era pus în contextul accidentării lui Benzema, care a părăsit cantonamentul Franţei şi va rata tot Mondialul. Dacă accidentarea "Balonului de Aur" va fi una de lungă durată, Real Madrid are nevoie neapărat de un atacant de calibru, altfel şansele la titlu şi la Champions League scad exponenţial.
Se pare totuși că cei de la Real Madrid nu sunt interesați de readucerea lui Ronaldo pe Bernabeu. Pe lângă Real Madrid, atacantul a mai fost propus şi la Bayern Munchen. Chelsea e şi ea o variantă, cu menţiunea că "albaştrii" au fost cei care s-au interesat de posibilitatea de a-l aduce gratis, din ianuarie.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo