Starul portughez Cristiano Ronaldo nu va participa la turneul estival pe care echipa engleză de fotbal Manchester United îl va efectua în Thailanda și Australia, din cauza unei probleme familiale.
Cvituplul câștigător al Balonului de Aur, în vârstă de 37 de ani, și-a exprimat în urmă cu câteva zile dorința de a părăsi gruparea de pe Old Trafford, fiind nemulțumit de anul petrecut în Premier League după transferul său de la Juventus Torino.
Cu toate acestea, actualul său club afirmă că atacantul lusitan va evolua și în noul sezon sub culorile lui United, deși este dorit de rivala Chelsea Londra, dar și de echipa italiană SSC Napoli.
Liga
"După Messi și Ronaldo, eram eu! Toți granzii mă voiau!" Dezvăluirea unui jucător liber de contract
IERI LA 20:14
"Cristiano Ronaldo este sub contract cu Manchester United pentru un nou sezon și nu este de vânzare", a afirmat un purtător de cuvânt al clubului, citat de ziarul Manchester Evening News.
Citește și:

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United

Internaționalul portughez a primit câteva zile suplimentare de vacanță, după ce i-a avertizat pe conducătorii clubului în privința absenței sale din cauza unei probleme de familie. Nicio dată nu a fost comunicată în privința revenirii sale.
În consecință, Ronaldo nu va face parte din grupul care va zbura către Bangkok în cursul zilei de vineri. Manchester United va înfrunta formația FC Liverpool, marți în Thailanda, înainte de a pleca spre Australia.
Principala nemulțumire a lui Cristiano Ronaldo o reprezintă faptul că Manchester United a ratat calificarea în viitoarea ediție a Ligii Campionilor, competiție în care portughezul este golgheterul all time, cu 141 de goluri.
Cristiano Ronaldo, revenit la Manchester United, unde a mai jucat între 2003 și 2009, înainte de a pleca la Real Madrid, a fost ales cel mai bun jucător al clubului englez în sezonul trecut, după ce a reușit să marcheze 24 de goluri în toate competițiile.
Sursa: AGERPRES
Premier League
Ronaldo a început pe bancă primul meci din noul sezon de Premier League! Explicația lui Erik ten Hag
07/08/2022 LA 13:16
Premier League
Rooney crede că United trebuie să-l vândă pe Ronaldo! Argumentele fostului atacant al "diavolilor"
07/08/2022 LA 10:32