Manchester United va reveni la antrenamente la Carrington, azi, după ce a pus capăt turneului din Australia și Thailanda. Prin urmare, Cristiano a decis să ia un zbor spre Manchester, luni, pentru a se alătura echipei, anunță Marca. Decizia are un caracter "temporar", în sensul în care lusitanul e decis în continuare să plece de pe Old Trafford.
"Este în intenția atacantului în continuare să schimbe aerul", notează sursa citată.

Întâlnire Ten Hag - Ronaldo. CR7, imposibil de convins să mai rămână la United

Premier League
Accidentarea lui Thiago Alcantara e mai gravă decât se credea! Cât va lipsi mijlocașul lui Liverpool
ACUM 9 ORE
Ten Hag se va întâlni cu starul portughez cu scopul de a-l convinge și a-l seduce cu noul proiect, dar dorința lui Cristiano Ronaldo nu s-a schimbat: marele său obiectiv este să meargă la o echipă alături de care să poată juca în Liga Campionilor.
"Viitorul lui Cristiano, în acest moment al perioadei de mercato, este departe de a fi decis. Dar portughezul nu are nicio intenție să genereze un conflict la club, așa că se va alătura grupului începând de marți", mai notează sursa citată.
În absența lui CR7 în turneul de pregătire, Jadon Sancho, Rashford și Martial s-au descurcat admirabil, dar senzația generală e că lui United încă îi lipsește ceva în plan ofensiv, mai ales că din lot nu mai face parte din Cavani. Dacă City l-a semnat pe Haaland, iar Liverpool l-a adus pe Darwin Nunez, United și-a pierdut doi atacanți, dacă îl includem aici și pe CR7. Ca atare, e nevoie de întăriri în avanposturi, chiar dacă venirea lui Ten Hag pare să fi schimbat mult în bine atmosfera din lot. Chiar și așa, lotul "diavolilor" e mult mai slab decât al rivalelor și sub nicio formă nu se poate pune problema de un nou titlu pe Old Trafford.
În ceea ce îl privește pe Ronaldo, acesta s-a autopropus la Bayern, dar bavarezii nu au luat în calcul nicio secundă o astfel de variantă. Apoi, spaniolii au vorbit foarte mult despre o posibilă "descălecare" a acestuia la Atletico Madrid, marea rivală a lui Real. Cel mai probabil a fost vorba de un tertip al lui Jorge Mendes, agentul lusitanului, care a crezut că îl poate păcăli pe Florentino Perez așa cum s-a întâmplat anul trecut cu United (după ce Ronaldo era dat foarte aproape la rivala City, deși Guardiola nu l-a vrut în niciun moment).
Premier League
Ten Hag îl vrea la United pe atacantul care a marcat golul startului de sezon, din propriul teren
ACUM 9 ORE
Serie A
Inter s-a despărțit de Alexis Sanchez în mod oficial. Real Madrid, interesată de atacantul chilian
IERI LA 18:50