Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo s-a resemnat cu gândul că nu va mai juca la Manchester United! Dezvăluirea lui Piers Morgan

Bianca Dumitru

Actualizat 20/07/2022 la 13:25 GMT+3

Viitorul lui Cristiano Ronaldo este incert, fotbalistul neștiind încă pentru ce echipă va juca în sezonul 2022/23. Jurnalistul Piers Morgan a anunțat că șansele ca portughezul să revină la Manchester United sunt foarte mici.

Cristiano Ronaldo trauert um seinen neugeborenen Sohn

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a făcut limpede în această vară faptul că nu își mai dorește să joace la Manchester United, fiind nemulțumit, printre altele, de faptul că echipa nu va juca în următorul sezon de Champions League.
Deși portughezul a fost refuzat de mai multe cluburi importante din lume, jurnalistul Piers Morgan a declarat că sunt șanse minime ca Ronaldo să rămână în echipa lui Erik ten Hag.
Englezul a spus că a vorbit de mai multe ori cu fotbalistul în ultima săptămână, Cristiano lăsându-i impresia că este resemnat cu gândul că nu va mai îmbrăca tricoul "diavolilor roșii".
"Am avut destule contacte în ultima săptămână. Cu siguranță, cred că este foarte puțin probabil ca Ronaldo să mai joace un alt meci pentru Manchester United. Cred că mental a trecut mai departe.
Dacă ești Cristiano și te apropii de sfârșitul carierei și vrei totuși să mai câștigi trofee majore, trebuie să faci un calcul. Voi reuși asta dacă rămân la United?Cred că simte că structura clubului nu este corectă. Nu este o reflecție asupra noului manager [Erik ten Hag], are mult respect pentru el, dar este doar o reflectare exactă a locului în care se află United acum.
Ronaldo trebuie să spună ce simte, dar dacă mă întrebi pe mine, eu nu cred că va rămâne la Manchester United", a declarat Morgan pentru talkSPORT.
Citește și:

Ce variante are Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United

Presa internațională a anunțat în ultimele luni că agentul lui Cristiano, Jorge Mendes, l-a propus pe lusitan la mai multe cluburi de top din Europa. Chelsea, PSG și Bayern Munchen sunt doar 3 dintre echipele care au refuzat să-l transfere.
Recent s-a vorbit și despre posibilitatea ca Ronaldo să meargă la Atletico Madrid, unde Diego Simeone ar fi dispus să-l primească, dar clubul nu are o capacitate prea mare de achiziții în acest moment, având nevoie de 40 de milioane de euro din vânzări și poate chiar mai mult dacă ar vrea să semneze cu atacantul portughez.
Piers Morgan a spus că se așteaptă ca Ronaldo să fie protagonistul unei mutări neașteptate, dezvăluind că face tot posibilul ca următoarea destinație a lusitanului să fie Arsenal.
"Cred că ar putea ajunge undeva destul de surprinzător. Fanii lui Arsenal trebuie să știe că fac tot ce îmi stă în putere pentru a-l convinge să vină la Arsenal.
Și să ținem cont că era aproape de un transfer aici la vârsta de 18 ani, când era pe cale să semneze cu echipa lui Arsene Wenger, dar în ultimul moment a strălucit pentru Sporting Lisabona într-un amical cu United, iar Ferguson nu a părăsit arena până când nu i-a obținut transferul.
Cred că acum ar veni acasă! El în față cu Gabriel Jesus și Eddie Nketiah ar fi o linie de atac fantastică pentru noi, așa că de ce nu?", a adăugat jurnalistul englez.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo