Articol scris de Răzvan Rădulescu
Cristiano Ronaldo zboară astăzi în Manchester pentru a discuta despre viitorul său pe Old Trafford. Deși Ronaldo a vrut să-i părăsească pe "diavolii roșii", United a declarat că atacantul nu este de vânzare și că Erik ten Hag îl are în planurile sale și pe fostul jucător de la Real Madrid și Juventus.
United nu va evolua în sezonul următor în Champions League, acesta fiind unul dintre motivele pentru care atacantul portughez nu vrea să rămână pe Old Trafford. Chelsea, Bayern sau Atletico Madrid au fost printre formațiile la care ar fi fost propus Ronaldo, dar niciunul dintre aceste cluburi nu l-au dorit.
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
IERI LA 13:41

Erik ten Hag îl vrea pe Ronaldo la Manchester United

De cinci ori câștigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo mai are contract pe un an cu Manchester United și o opțiune de prelungire pentru încă un an. Antrenorul olandez al "diavolilor roșii" îl vrea cu insistență pe Ronaldo ]n echipă și va face tot posibilul să-l convingă să-și reconsidere opțiunea de a pleca.
Erik ten Hag a făcut o mulțime de declarații din momentul în care s-a pus problema plecării lui Ronaldo. Antrenorul olandez a făcut publice de fiecare dată aceleași intenții.
"Ronaldo este un gigant, datorită a ceea ce a arătat deja și cred că este încă foarte ambițios. El a fost foarte important pentru Manchester United în sezonul trecut și poate produce statistici grozave. Bineînțeles că aș vrea să-l păstrez", a declarat Erik ten Hag pentru Manchestereveningnews.
Citește și:

Ronaldo, pregătit pentru discuțiile finale cu United

Portughezul a primit permisiunea clubului să absenteze la turneul de pregătire de 17 zile din Thailanda și Australia. Formația condusă de Erik ten Hag a revenit la Manchester, iar Ronaldo este așteptat să discute cu oficialii clubului despre viitorul jucătorului lor vedetă.
Este limpede faptul că, pe măsură ce debutul în Premier League se apropie, probabilitatea ca Ronaldo să rămână pe Old Trafford crește. Potrivit Daily Mail, Manchester United acceptase inițiale propunerea lui Ronaldo de a părăsi clubul din Premier League, însă ten Hag a tot repetat în această vară că și-ar dori ca portughezul să rămână la Manchester.
Cristiano Ronaldo este cotat în prezent la 30 de milioane de euro de către site-ul de specialitate Transfermarkt. Lusitanul a venit la United în 2021, de la Juventus pentru 15 milioane de euro. Cifrele sunt mult mai mici față de acum patru ani, când Juventus îi plătea lui Real Madrid 117 milioane de euro pentru transferul atacantului portughez.
Premier League
L'Equipe a dat explicații după excluderea lui Messi din nominalizările pentru Balonul de Aur
IERI LA 07:20
Premier League
Cum a gestionat Ten Hag eșecul suferit de United în Premier League. Care e situația lui Ronaldo
12/08/2022 LA 14:27