Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum l-a numit Roy Keane pe Haaland, după ce norvegianul a spus că "nu mă interesează personajul"

Cristian Mihală

Publicat 06/05/2024 la 11:30 GMT+3

Roy Keane continuă duelul verbal de la distanţă cu Erling Haaand, chiar şi după ce norvegianul a marcat 4 goluri în ultimul meci al lui City. Vikingul l-a "înţepat" pe legendarul jucător al lui United, iar fostul mijlocaş nu a rămas dator, criticându-l pe golgheterul Premier League pentru atitudinea de la schimbare.

Roy Keane y Alfie Haaland, durante un Manchester United-Manchester City

Credit imagine: Getty Images

După un sezon fabulos în care a distrus toate recordurile (golgheter în Premier League, cu 36 de reușite și cel mai bun marcator din Champions League), Erling Haaland nu a mai livrat la același nivel în această stagiune. Astfel, Roy Keane, fostul căpitan legendar al lui United, l-a numit după remiza cu Arsenal, 0-0, "jucător de liga a 4-a", pentru ca în urma succesului cu Forest, 2-0, în care Erling a marcat, fostul închizător să admită că "Haaland a devenit jucător de Championship".
Întrebat ce anticipează că va spune acum Roy Keane, după cele 4 goluri marcate sâmbătă, în poarta lui Wolves, Haaland a avut un răspuns sec, semn că a fost deranjat de criticile primite.
"Nu mă interesează personajul", s-a mărginit să zică golgheterul norvegian.
Spusele lui Haaaland au ajuns la urechile lui Roy Keane, care a găsit un nou motiv să îl critice pe norvegian. Acesta a fost extrem de nervos în momentul în care Guardiola l-a schimbat cu Julian Alvarez, pe finalul meciului cu Wolves, comportându-se "ca un copil răsfăţat".
"L-am văzut pe Haaland cum s-a comportat la schimbare ieri (n.r. sâmbătă). Parcă e un copil răsfăţat. Dar pentru că City a câştigat meciul şi el a înscris 4 goluri, acest lucru a fost trecut cu vederea", a spus Roy Keane pentru Sky Sports, pentru ca apoi, întrebat dacă nu a fost totuşi impresionat de jocul vârfului nordic, care a înscris pentru prima oară un "poker" în Premier League, fostul închizător să spună: "Nu, nu prea".

Roy Keane, contrazis de Jamie Redknapp: "Îl iubesc pe Haaland pentru că vrea mereu mai mult"

Dacă pe Roy Keane l-a deranjat atitudinea lui Haaland din momentul schimbării, Jamie Redknapp, fostul mare jucător al lui Liverpool şi Tottenham, a apreciat dorinţa norvegianului de a înscrie cât mai multe goluri.
"Toţi avem aşteptări atât de mari de la Erling. Câteodată îl criticăm pentru că nu îşi ajută colegii sau pentru că dispare din joc, dar e un animal în faţa porţii. Iar mentalitatea pe care o are e incredibilă: a dat 4 goluri şi a fost furios când a fost schimbat, asta înseamnă dorinţă. Haaland e construit diferit, e un fenomen, îi iubesc pentru că mereu vrea maiu mult", a spus fostul mijlocaş.
La 23 de ani, Haaland a bifat al 21-lea hat-trick al carierei, 6 dintre acestea venind în Premier League. Notat cu 10 de Sky Sports, nordicul și-a asigurat în mare măsură un nou titlu de golgheter în Premier League, având cu 4 reușite mai mult decât Cole Palmer, care a înscris o singură dată în Chelsea - West Ham 5-0.
Cifrele lui Haaland, de când a venit la City
City mai are de jucat cu Fulham și Spurs, în deplasare, și cu West Ham, pe teren propriu, dar, la cum arată în acest moment, pare greu de crezut că va pierde vreun punct și va rata titlul în detrimentul lui Arsenal. "Tunarii" au în prezent un punct în plus, dar mai au de disputat doar două partide.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo