Kevin De Bruyne va avea parte de un nou sezon în care va lupta alături de Manchester City pentru titlul din Premier League și trofeul UEFA Champions League. La finalul acestui an, De Bruyne va avea ocazia să lupte și pentru Cupa Mondială alături de naționala Belgiei. La ultima ediție de Campionat Mondial, în 2018, Belgia a terminat pe locul 3, după ce s-a impus în finala mică cu Anglia.
Ajuns la 31 de ani, Kevin De Bruyne nu are în palmares trofee internaționale. Anul acesta, belgianul speră să își treacă în cont un nou trofeu. Într-un interviu acordat pentru Forbes, De Bruyne a dezvăluit ce ar alege între Cupa Mondială și trofeul UEFA Champions League:
"Cupa Mondială cred, deoarece are loc din patru în patru ani. Plus, noi suntem o țară mică, așa că este o misiune dificilă câștigarea Cupei Mondială. Dacă am reuși acest lucru, ar fi incredibil. Dar nu aș vrea să aleg", a declarat De Bruyne.
Premier League
Cum a gestionat Ten Hag eșecul suferit de United în Premier League. Care e situația lui Ronaldo
ACUM 16 ORE
Citește și:

De Bruyne și Manchester City caută gloria și pe plan european în acest sezon

Manchester City a investit serios în ultimii ani, lucru ce a dus la dominarea fotbalului englez. City a cucerit titluri în Premier League, Cupe ale Angliei și Cupe ale Ligii, dar nu a reușit să pună mâna pe trofeul UEFA Champions League.
Cel mai aproape a fost în 2021, atunci când a pierdut finala de la Porto contra lui Chelsea. În ciuda nereușitelor pe plan european, Kevin De Bruyne consideră că nu sunt corecte criticile la adresa echipei lui Pep Guardiola:
"Ce am reușit în ultimii șapte ani la City este incredibil. Să câștigăm atâtea trofee este foarte important. Știu că oamenii ne spun că nu am câștigat Champions League, dar am fost acolo, ne-am luptat tot timpul.
Chiar și când ești în ultimii opt sau ultimii patru din Champions League este o realizare incredibilă. Evident, vrei să câștigi, iar noi vom încerca în fiecare an să facem asta", a mai spus De Bruyne.
Manchester City a revenit din Statele Unite și se pregătește pentru partida din Community Shield de sâmbătă. Campioana din Premier League va juca pe King Power Stadium din Leicester contra câștigătoarei Cupei Angliei, Liverpool, după care va începe un nou sezon din Premier League. Echipa lui Pep Guardiola va juca în prima etapă a noului sezon la Londra, pe terenul celor de la West Ham.
Premier League
Cesc Fabregas, dezvăluiri despre conflictul cu Sir Alex Ferguson! Ce s-a întâmplat în 2004
ACUM 21 ORE
Premier League
Sterling, despre motivele care l-au făcut să plece de la City:"Nu îmi mai permiteam să pierd timpul"
IERI LA 14:57