Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daily Mail: Cristiano Ronaldo, dat afară de Manchester United. Ce scriu englezii

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 18/11/2022 la 15:03 GMT+2

Cristiano Ronaldo are zilele numărate la Manchester United, presa din Anglia făcând un anunț șoc cu doar două zile înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar. Oficialii clubului s-au săturat după ce jucătorul s-a dezlănțuit în acel interviu exploziv acordat lui Piers Morgan și sunt gata să îi rezilieze contractul.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: AFP

Articol scris de Dani Morar
Manchester United a făcut primii pași pentru a-i rezilia contractul lui Cristiano Ronaldo, după interviul incendiar acordat de jucător lui Piers Morgan. Clubul a inițiat procedurile legale pentru a-l concedia pe jucător, anunță Daily Mail.
Betano
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Englezii vor să-i rezilieze contractul de 500.000 de lire sterline pe săptămână și să nu îi mai plătească lusitanului nici un singur cent din cele 16 milioane de lire rămase până în luna iunie 2024, atunci când înțelegerea expiră. Familia Glazer și alți oficiali ai clubului consideră că nu mai este nicio cale de împăcare și au respins ideea de a lua noi măsuri disciplinare, trecând direct la încetarea colaborării.
Avocații celor de la Manchester United vor să profite de faptul că lusitanul a vorbit deschis în acel interviu exploziv și susțin că acesta a încălcat anumite termene și condiții din contract.
Oficialii clubului au emis un comunicat în care au anunțat că au luat cunoștință de acțiunile lui Ronaldo și au fost luate măsurile necesare, urmând ca mai multe detalii să fie comunicate atunci când se va lua o hotărâre finală.
"În această dimineață, Manchester United a inițiat măsurile adecvate drept răspuns la recentul interviu acordat de Cristiano Ronaldo. Clubul nu va mai face niciun comentariu până când va fi luată o hotărâre finală", a fost mesajul postat de Manchester United.
Citește și:

Un afiș cu Cristiano Ronaldo a fost dat jos de pe fațada stadionului Old Trafford

În urmă cu aproape două săptămâni, pe fațada stadionului Old Trafford a apărut un afiș cu jucătorii care au purtat numărul 7 pe spate la clubul din Premier League, iar la câteva zile distanță s-a luat hotărârea ca imaginea care-l întruchipează pe CR7 să fie dată jos. Această decizie a clubului este un alt semn că portughezul este pe picior de plecare, urmând să aflăm noua sa echipa, probabil, în luna ianuarie.
AS Roma este o altă echipă care a intrat pe fir pentru aducerea lui Cristiano Ronaldo, fostul său antrenor putând să contribuie decisiv la această mutare. Jose Mourinho a devenit foarte iubit în capitala Italiei, iar venirea fostului jucător de la Real Madrid ar crea și mai mult entuziasm.
"E dificil să spun acum, mă concentrez exclusiv pe Campionatul Mondial. Va fi a 5-a mea Cupă Mondială și ultima. Nu știu ce se va întâmpla după turneul final, dar, cum am mai spus-o în trecut, fanii lui United vor rămâne mereu în inima mea, indiferent unde voi juca. Când m-am întors la Manchester, am vrut să ajut clubul cu tot ce pot, voiam să luptăm cu cele mai bune echipe. Dar e greu când picioarele îți sunt tăiate, când nimeni nu ascultă. Cred că meritam să fiu întrebat mai multe lucruri și să se țină cont de părerile mele, pentru că am o anumită experiență, am câștigat niște trofee...", a spus CR7.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo