Darwin Nunez este marele pariul al celor de la Liverpool, care au plătit o sumă imensă în schimbă său în această vară. Uruguayanul care a impresionat la Benfica nu s-a adaptat foarte repede la formația lui Klopp, iar prestațiile sale din primele două meciuri amicale din pre-sezon, cu Man United și Crystal Palace, au fost lamentabile.
Câteva ratări imense au fost suficiente pentru ca atacantul să fie luat în colimator în Anglia, destui fani ai lui Liverpool susținând că investiția uriașă nu a meritat. Nunez a răspuns criticilor primite printr-o prestație magnifică în ultimul amical al lui Liverpool, împotriva celor de la RB Leipzig, câștigat de englezi cu un categoric 5-0.
Citește și:
Liga Națiunilor UEFA
UEFA a publicat lista scurtă a candidaților pentru titlul de cel mai bun jucător al sezonului trecut
ACUM 16 ORE

Darwin Nunez, 4 goluri într-o repriză pentru Liverpool

La pauză a fost 1-0 pentru "cormorani", grazie golului marcat de Salah în minutul 8. Klopp a făcut 4 schimbări la jumătatea meciului, iar printre cei intrați s-a numărat și Darwin Nunez, care i-a luat locul lui Firmino.
Uruguayanul a făcut 2-0 în minutul 48, transformând un penalty, după care s-a descătușat. Atacantul a mai înscris de alte 3 ori, în minutele 51, 68 și 90, reușind astfel un "poker" pe care puțini fani îl anticipau.
Liverpool va juca săptămâna viitoare un amical cu RB Slazburg, după care echipa lui Klopp va avea primul joc oficial al sezonului, Supercupa Angleii, contra lui Manchester City. Ulterior, "cormoranii" vor disputa un nou amical, cu Strasbourg, după care vor juca în prima etapă din Premier League pe terenul lui Fulham, pe 6 august.
Premier League
Nunez mai bun decât Haaland în prima etapă! La ce capitol a stat mai bine fotbalistul lui Liverpool
10/08/2022 LA 16:01
Premier League
Timo Werner, mesaj emoționant după despărțirea de Chelsea! Marea dorință a germanului
09/08/2022 LA 19:31