Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Darwin Nunez și-a cerut scuze după gestul din meciul cu Crystal Palace! Mesajele postate de atacantul lui Liverpool

Bianca Dumitru

Actualizat 17/08/2022 la 09:00 GMT+3

Darwin Nunez a fost eroul negativ al lui Liverpool în remiza cu Crystal Palace. Atacantul a fost eliminat în minutul 57, când echipa sa era condusă cu 1-0, după o lovitură aplicată lui Andersen. Fotbalistul și-a cerut acum scuze și a promis că astfel de lucruri nu se vor mai întâmpla.

Darwin Nunez și Jurgen Klopp

Credit imagine: Twitter

Liverpool are un început nu tocmai bun de sezon în Premier League, nereușind să obțină nicio victorie în primele două etape ale campionatului. Pentru "cormorani" urmează duelul cu Manchester United, meci în care Jurgen Klopp nu va putea conta pe Darwin Nunez.
Atacantul transferat în această vară pentru 100 de milioane de euro este suspendat după ce a fost eliminat în meciul cu Crystal Palace. Nunez și-a pierdut cumpătul în minutul 57 și i-a aplicat un cap în figură lui Joachim Andersen, motiv pentru care a văzut cartonașul roșu.
La aproximativ 24 de ore de la incident, uruguayanul a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care și-a recunoscut greșeala, transmițându-le fanilor că nu va mai avea astfel de ieșiri.
"Sunt conștient că am avut o atitudine urâtă. Voi învăța din greșelile mele și nu se va mai întâmpla", a scris Darwin Nunez pe contul său de Twitter.
După câteva minute, fotbalistul a revenit cu un nou mesaj în care le-a cerut scuze celor care au avut de suferit de pe urma eliminării sale.
Citește și:

Andersen, amenințat cu moartea după eliminarea lui Darwin Nunez

După eliminarea lui Darwin Nunez, suporterii lui Liverpool și-au vărsat nervii pe fundașul lui Crystal Palace, care fusese lovit de către jucătorul lui Klopp. Fanii au depășit cu mult limita și i-au adus chiar și amenințări cu moartea lui Andersen.
Se pare că au fost peste 400 de astfel de mesaje, iar oficialii lui Crystal Palace se pregătesc să meargă la poliție pentru a depune o plângere. Fundașul a fost abuzat psihic, iar echipa îi este alături și îi oferă toată suținerea.
Liverpool a emis un comunicat prin care a condamnat mesajele respectivilor suporteri, anunțându-și sprijinul pentru Joachim Andersen:
"Poziția noastră în astfel de cazuri este foarte clară. Niciun jucător, indiferent dacă este de la clubul nostru sau de la orice alt club, nu trebuie să se confrunte cu astfel de mesaje. Vom lucra cu Crystal Palace și cu autoritățile competente pentru a lua acțiuni împotriva celor responsabili.
În acest caz, îi oferim susținerea noastră lui Joachim, familiei sale și colegilor de la Crystal Palace. Acest comportament nu are ce căuta în fotbal sau în societate", au notat cei de la Liverpool.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo