Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dezastru la Liverpool: 8 titulari, indisponibili cu Luton! Cel mai în formă jucător, OUT 2 luni

Cristian Mihală

Actualizat 19/02/2024 la 10:31 GMT+2

Lider în Premier League, Liverpool depinde doar de ea în lupta la titlu, însă accidentările îi dau mari bătăi de cap lui Jurgen Klopp. După partida cu Brentford, din weekend, nu mai puțin de 4 jucători s-au accidentat sau acuză probleme: Diogo Jota, Mo Salah, Darwin Nunez și Curtis Jones.

Mo Salah et Diogo Jota

Credit imagine: Getty Images

"Cormoranii" luptă în această săptămână pentru primul trofeu al sezonului, urmând a întâlni duminică, pe Wembley, pe Chelsea, în finala Cupei Ligii. Din nefericire pentru Klopp, în acest moment în infirmerie se află nu mai puțin de 10 jucători. Dacă Alisson, Matip, Alexander Arnold, Bajcetic, Thiago Alcantara și Szoboszlai erau absenți de dinainte de etapa de Premier League jucată în weekend, victoria cu Brentford, din deplasare, 4-1, a adus alte 4 "victime" cu nume.
Diogo Jota și Curtis Jones au părăsit terenul încă din prima repriză, iar absența portughezului va fi una de durată. El va lipsi aproximativ 2 luni de pe teren, o adevărată lovitură pentru Liverpool, în contextul în care portughezul era cel mai în formă jucător al echipei. Lusitanul avea 5 goluri și 4 assisturi în ultimele 7 meciuri de campionat, dar va trebui din nou să își privească echipa din tribune, după ce lipsise între etapele 14 și 19.

Darwin Nunez și Mo Salah acuză probleme și nu vor fi riscați cu Luton

Darwin Nunez a fost schimbat și el la pauză contra lui Brentford, iar Klopp a explicat după meci că uruguayanul a simțit o durere, însă e prematur să se spună clar dacă e vorba de o accidentare. Tehnicianul german nu a vrut să riște nimic în perspectiva partidei cu Chelsea și nu îl va risca pe sud-american contra lui Luton, în meciul de Premier League de miercuri.
Un alt fotbalist care va lipsi în disputa cu nou-promovata va fi Mo Salah, care, deși a revenit după accidentare cu Brentfor - și a făcut-o în mare stil, cu un gol și un assist -, a simțit crampe pe final. Egipteanul nu va fi riscat, urmând a intra pe teren cu Luton doar pe final, în măsura în care scorul o impune. Klopp vrea să îl protejeze pe Mo pentru finala Cupei Ligii, el fiind de departe jucătorul de care se leagă speranțele fanilor pentru un nou trofeu.
Ca atare, la partida cu Luton, doar 3 dintre titularii de drept ai lui Klopp își vor găsi loc în primul "11": Van Dijk, Roberson și MacAllister.
Echipa tip a lui Liverpool
  • Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - MacAllister, Szoboszlai, Curtis Jones (Thiago Alcantara) - Salah, Darwin Nunez, Diogo Jota
Echipa probabilă a lui Liverpool contra lui Luton, miercuri
  • Kelleher - Bradley, Konate, Van Dijk, Robertson - MacAllister, Endo, Gravenberch - Harvey Elliott, Gakpo, Luis Diaz
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo