Pierre-Emerick Aubameyang are șanse mari de a pleca de pe Camp Nou. Ajuns la Barcelona pe finalul perioadei de mercato din această iarnă, Aubameyang nu mai este sigur de postul de titular în echipa lui Xavi, după venirea lui Robert Lewandowski.
Cu toate acestea, antrenorul catalanilor ar dori să îl păstreze în lot pe atacantul din Gabon, care are oferte din partea unor granzi din Premier League.
Chelsea, echipă care și-a manifestat deja interesul pentru Aubameyang, va avea parte de un adversar pe măsură, în încercarea de a obține semnătura atacantului de 33 de ani. Potrivit lui Gerard Romero, Manchester United este interesată și ea de serviciile acestuia.
Premier League
Lebeuf îl face praf pe Alexander-Arnold: "Defensiv, e la nivel de Championship!"
ACUM 2 ORE
Citește și:

Barcelona este dispusă să îl vândă pe Aubameyang

Chiar dacă Aubameyang nu și-ar dori neapărat să plece de pe Camp Nou, Barcelona este dispusă să îl vândă pe acesta. Clubul catalan se confruntă cu probleme financiare, iar o posibilă despărțire de fostul atacant al lui Arsenal ar reprezenta o gură de aer pentru echipa care a avut probleme în ceea ce privește înregistrarea noilor transferuri din această vară.
Gabonezul ar fi câștigat 2,1 milioane de lire sterline în primele cinci luni petrecute la noua sa echipă. Cu toate acestea, salariul acestuia ar trebui să crească din acest sezon, lucru care explică și faptul că Barcelona nu s-ar opune unui eventual transfer. Catalanii sunt dispuși să îl lase pe Aubameyang să plece pentru suma de 30 de milioane de euro.
Chiar dacă și Manchester United și-a anunțat intențiile în ceea ce îl privește pe Aubameyang, fostul atacant de la Arsenal ar prefera o revenire la Londra, de data aceasta pe Stamford Bridge. Chelsea evoluează în UEFA Champions League în acest sezon, lucru care cântărește foarte mult în ceea ce privește decizia lui Aubameyang. De asemenea, nu este de neglijat nici faptul că Thomas Tuchel este antrenorul londonezilor, antrenor pe care gabonezul l-a avut la Dortmund.
Sezonul trecut, în cele 17 partide disputate în tricoul catalanilor în La Liga, Aubameyang a marcat 11 goluri și a oferit o pasă de gol. De asemenea, în cele 6 partide disputate în Europa League, Aubameyang a înscris de două ori. În Premier League, în 128 de partide, el a marcat 68 de goluri.
15 milioane de euro este cota de piață a lui Pierre-Emerick Aubameyang, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Premier League
Newcastle e hotărâtă să devină o forță în Anglia. Pe ce jucători ar putea plăti 85 de milioane de €
ACUM 16 ORE
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM 18 ORE