Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Drogba a dat de pământ cu actuala conducere de la Chelsea! De ce a răbufnit ivorianul

Nicu Savin

Actualizat 15/10/2022 la 21:42 GMT+3

Didier Drogba nu este de acord cu politica actuală de la Chelsea, club la care fostul atacant a scris istorie. Ivorianul l-a criticat pe Todd Boehly pentru că a dat afară oameni importanți din club, spunând că gruparea de pe Stamford Bridge a rămas fără identitate.

Das ivorische Fußball-Idol Didier Drogba

Credit imagine: SID

Didier Drogba a fost unul dintre cei mai importanți jucători din istoria lui Chelsea. Ivorianul a petrecut 9 ani pe Stamford Brige, contribuind cu 164 de goluri la performanțele uriașe din perioada respectivă, inclusiv a cuceririi primului trofeu Champions League din istoria clubului.
Chelsea a intrat acum într-o nouă eră, după ce Todd Boehly a cumpărat clubul de la Roman Abramovich, iar Drogba nu este mulțumit de strategia americanului. Demiterea lui Tuchel nu a fost privită cu ochi buni de majoritatea legendelor lui Chelsea, dar nu doar asta îl deranjează pe Drogba.
Citește și:

Drogba, dezamăgit de strategia noii conduceri de la Chelsea

Ivorianul a criticat politica actualei conducerii, acuzând că s-a debarasat de mulți oameni vechi din cadrul clubului, lăsându-l practic fără identitate. Deși nu a pronunțat numele lui Boehly, Drogba a catalogat politica acestuia ca fiind lispită de clasă și a subliniat că în era Abramovich lucrurile erau făcute mai bine.
"Am cunoscut acest club cu o anumită clasă în timpul erei Abramovici, dar astăzi îl găsesc lipsit de această clasă. Mi-e foarte greu să văd cum au scăpat de anumite persoane, de exemplu kinetoterapeuții, care au fost acolo de foarte mult timp.Ar trebui să se întoarcă la principiile și valorile din trecut, deoarece clubul nu mai are identitate", a spus Drogba, citat de Talk Sport.
Recent, un alt fost jucător al lui Chelsea a contestat vehement strategia clubului. Este vorba despre Michael Ballack, cel care l-a taxat pe Boehly după demiterea lui Tuchel.
"Am fost surprins de concedierea lui Tuchel. Pentru mine a fost de neînțeles cum un antrenor este demis atât de repede.Mai ales pentru că Tuchel a avut un succes atât de mare, cum ar fi câștigarea Ligii Campionilor.Trebuie să vedem dacă funcționează pe termen lung. Cred că trebuie să abordezi cu atenție un club atât de mare. Chelsea nu are nevoie de nicio tulburare. Boehly a produs-o acum, cu mentalitatea lui nepotrivită", spunea Ballack pentru Bild în urmă cu câteva săptămâni.
Deocamdată, schimbarea antrenorului a funcționat la Chelsea, iar de la venirea lui Graham Potter londonezii sunt neînvinși, întregistrând 4 victorii și un egal, inclusiv două succese cu AC Milan, în Champions League. În Premier League, Chelsea este pe locul 4, la 8 puncte distanță de liderul Arsenal, dar și cu un meci în minus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo