Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erik ten Hag dorește întăriri! Man United, gata să ofere 50 de milioane de € pentru un atacant

Nicu Savin

Publicat 16/08/2022 la 10:52 GMT+3

Erik Ten Hag vrea neapărat încă un atacant, iar oficialii clubului fac eforturi să găsească o soluție. Presa engleză anunță că Manchester United este pregătită să facă o ofertă de peste 50 de milioane de euro pentru atacantul brazilian al lui Atletico Madrid, Matheus Cunha.

Erik Ten Hag

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Alex Ioniță
După un start dezastruos de sezon, Erik ten Hag dorește să întărească lotul diavolilor. Pentru a reuși acest lucru, antrenorul lui Manchester United dorește transferul vedetei braziliene Matheus Cunha, legitimat, în prezent, la Atletico Madrid.
Cu un deficit în compartimentul ofensiv, din cauza formei actuale a lui Cristiano Ronaldo, Erik ten Hag este nevoit să caute un nou atacant, după ce fanii au refuzat ca Manchester United să negocieze cu fotbalistul austriac Marko Arnautovic, legitimat, în prezent, la formația de Serie A, Bologna. Englezii au scris și despre varianta Jammie Vardy, de la Leicester, dar e greu de crezut că United va lua un jucător de 35 de ani.
Potrivit DailyMail, Atletico Madrid dorește să vândă jucători, ținta inițială a diavolilor fiind Alvaro Morata. Dar, Matheus Cunha, în vârstă de 23 de ani, este mult mai potrivit pentru echipa engleză. Oficialii de pe Old Trafford sunt gata să ofere 50 de milioane de € pentru brazilian, o sumă pentru care cei de la Atletico ar putea-o accepta.
Matheus Cunha a ajuns la Atletico Madrid în vara lui 2021, de la Hertha Berlin. Pentru madrileni a adunat un total de 38 de meciuri, 7 goluri și 6 pase decisive. Brazilianul mai are contract cu Atletico până în 2026.
Citește și:

Manchester United, misiune infernală în Premier League

Jucătorii lui Erik ten Hag vor avea o misiune aproape imposibilă în următoarea etapă din Premier League, jucând împotriva vicecampioanei Angliei, Liverpool. După un debut slab, diavolii trebuie să adune puncte, pentru a nu avea un final de sezon rușinos.
Până în momentul de față, trupa lui ten Hag s-a încurcat cu echipe care nu au pretenții la top 4 în Premier League, Brighton, când Manchester United a pierdut meciul scor 1-2, și Brentford, când diavolii au pierdut partida, scor 0-4.
Dacă formația din Manchester nu va reuși să acumuleze puncte în următoarea etapă, va rămâne pe ultimul loc al clasamentului, loc pe care îl ocupă în prezent, fiind unul dintre cele mai slabe începuturi de sezon din istoria lui Manchester United
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo