Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erik ten Hag i-a mulțumit lui Pep Guardiola după City-United: "Ne-au adus cu picioarele pe pământ"

Alex Masgras

Publicat 05/10/2022 la 18:06 GMT+3

Erik ten Hag a susținut conferința de presă premergătoare partidei din grupele Europa League cu Omonia. Antrenorul lui Manchester United i-a mulțumit lui Pep Guardiola, după înfrângerea suferită în weekend de echipa sa, în fața celor de la Manchester City.

Erik ten Hag, Manager of Manchester United gives instructions to their side during the Premier League match between Manchester City and Manchester United at Etihad Stadium on October 02, 2022 in Manchester, England.

Credit imagine: Getty Images

Erik ten Hag i-a mulțumit lui Pep Guardiola pentru partida de duminică de pe Etihad. Manchester City s-a impus cu 6-3 în fața rivalei Manchester United, într-o partidă în care a condus cu 4-0 la pauză.
Campioana din Premier League a încheiat seria de patru victorii la rând a lui United, serie în care s-au regăsit și victorii contra lui Liverpool și Arsenal. Ten Hag este conștient că procesul în care se află United în acest moment este un proces plin de suișuri și coborâșuri și i-a mulțumit omologului său spaniol pentru faptul că echipa sa este conștientă mai mult ca oricând acum că trebuie să crească nivelul:
"Știu că atunci când ești într-un astfel de proces nu vei avea numai lucruri pozitive, ci și lucruri negative. Am bătut liderul din campionat, am bătut Liverpool. Duminică am avut o zi proastă și am pierdut. City a fost mai bună, trebuie să acceptăm asta. Nu trebuie să acceptăm însă prestația noastră, asta a fost de neacceptat.
Ne-au adus cu picioarele pe pământ, așa că trebuie să învățăm din asta și să mergem mai departe. Știm că trebuie să creștem nivelul, așa că le mulțumesc pentru această lecție lui Pep și lui City. Vom învăța din asta", a spus Erik ten Hag.
Citește și:

Manchester United joacă joi în Europa League cu Omonia

După înfrângerea din campionat cu Manchester City, United va juca joi seară pe terenul celor de la Omonia, în etapa a treia din grupele Europa League. După primele două etape, echipa lui Erik ten Hag are 3 puncte, după înfrângerea cu Real Sociedad și victoria cu Sheriff Tiraspol.
La finalul acestei săptămâni, United va juca al treilea meci în deplasare, atunci când va merge pe Goodison Park pentru confruntarea cu Everton. În campionat, Manchester United se află pe locul 6, cu 12 puncte, în timp ce Everton se află pe locul 11, cu 10 puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo