Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erik ten Hag, mulțumit de investițiile făcute de Manchester United: "Dacă vrei să ajungi sus, nu ai de ales"

Alex Masgras

Publicat 01/09/2022 la 15:20 GMT+3

Erik ten Hag este mulțumit de investițiile făcute în această vară de Manchester United. Echipa de pe Old Trafford a cheltuit 196 de milioane de euro pe transferuri în perioada de mercato, iar antrenorul olandez consideră că acest lucru era necesar, în condițiile în care și celelalte echipe de top din Premier League au investit.

Erik ten Hag

Credit imagine: Getty Images

Manchester United și-a încheiat campania de achiziții din această vară cu aducerea lui Antony de la Ajax, în schimbul a 95 de milioane de euro. Cu Erik ten Hag în postura de antrenor, United i-a mai adus în această vară pe Casemiro, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia și Christian Eriksen. În total, clubul de pe Old Trafford a cheltuit 196 de milioane de euro.
Erik ten Hag s-a declarat mulțumit de investițiile pe care le-a făcut în această vară. Antrenorul olandez a spus că aceste sume de transfer erau necesare, în condițiile în care și celelalte echipe de top din Premier League au făcut investiții importante în această vară.
"Ne-am adaptat și clubul cred că s-a descurcat. Dacă vrei să ajungi sus, nu ai de ales. Toată lumea investește mult. Dacă vrei să te bați pentru primele patru locuri, trebuie să o faci. Avem ambiția, mai ales pe termen lung, pentru a ne lupta pentru trofee. Trebuie să facem asta.
Toate cluburile de top au cheltuit mulți bani în această vară. Așa s-a dezvoltat piața. Nu pot să fac nimic în această privință. Nimeni nu poate, așa e piața, trebuie să acceptăm", a spus Erik ten Hag, potrivit Daily Mail.
Citește și:

Manchester United joacă în această seară la Leicester

Manchester United pare că și-a revenit după începutul cu stângul în acest nou sezon de Premier League. După două înfrângeri usturătoare cu Brighton și Brentford, echipa lui Erik ten Hag s-a impus cu Liverpool și Southampton.
În etapa intermediară din această săptămână, Manchester United se va deplasa pe King Power Stadium, pentru partida cu Leicester din etapa a cincea din Premier League.
Dacă United se află pe drumul cel bun, echipa lui Brendan Rodgers traversează o perioadă extrem de dificilă, cu trei înfrângeri și un singur egal în primele patru etape din Premier League, fiind în acest moment ultima echipă din clasament.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo