Christian Eriksen se numără printre jucătorii doriți de noul antrenor al lui Manchester United, Erik ten Hag. Momentan, mijlocașul danez nu s-a decis asupra viitorului său.
În ultima jumătate de an, Eriksen a evoluat la Brentford, echipă cu care a semnat după rezilierea contractului cu Inter. Eriksen nu mai putea juca în Serie A din cauza legilor din Italia, care nu îi permiteau să evolueze cu un defibrilator intern.
Citește și:
Premier League
Brentford - Manchester United 4-0 | David De Gea a cerut să fie intervievat: "Eu am pierdut meciul"
ACUM 3 ORE

Ten Hag speră să îl convingă pe Eriksen cu aducerea lui De Jong la United

Manchester United este pregătită de reconstrucție alături de noul antrenor, Erik den Hag. Momentan, "diavolii roșii" nu au avut activitate în această perioadă de mercato, iar fanii încep să devină nerăbdători, mai ales că echipa are nevoie de întăriri la mijlocul terenului.
Paul Pogba, Nemanja Matic și Juan Mata au plecat de la United la finalul sezonului trecut, dar clubul din Manchester este foarte aproape de a realiza transferul lui Frenkie de Jong de la Barcelona. Ten Hag și De Jong au lucrat împreună la Ajax, iar antrenorul olandez este convins că îi poate relansa cariera fostului său jucător pe Old Trafford.
Mai mult decât atât, Erik ten Hag speră ca aducerea lui De Jong la mijlocul terenului să îl convingă pe Christian Eriksen să semneze cu Manchester United, potrivit The Sun.
https://i.eurosport.com/2022/05/26/3380473.jpg
Fostul antrenor de la Ajax speră ca cele două transferuri să se realizeze până în data de 8 iulie, atunci când Manchester United va pleca în Thailanda și Australia, pentru pregătirea noului sezon din Premier League, care va începe o lună mai târziu.
Potrivit Sky Sports, Manchester United este încrezătoare că poate ajunge la un acord cu Barcelona pentru De Jong, oferind suma de 65 de milioane de euro pentru mijlocaș. În ceea ce îl privește pe Eriksen, acesta ar urma să ajungă din postura de jucător liber de contract pe Old Trafford, după ce semnase în această iarnă un contract cu Brentford până la finalul sezonului trecut.
Premier League
United, călcată în picioare de Brentford! Ten Hag, record negativ după 101 ani
ACUM 15 ORE
Premier League
Arsenal, meci magic cu Leicester, Jesus a fost de neoprit. City, succes facil cu Bournemouth
ACUM 17 ORE