Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erik ten Hag nu renunță la Eriksen! Cum speră să îl convingă pe danez să vină la Manchester United

Alex Masgras

Actualizat 29/06/2022 la 12:33 GMT+3

Christian Eriksen este dorit de Manchester United, dar mijlocașul danez nu s-a decis încă asupra viitorului său. Erik ten Hag, noul antrenor al "diavolilor", își dorește foarte mult ca mijlocașul să ajungă pe Old Trafford și speră să îl convingă cu un transfer pe care United este foarte aproape să îl realizeze.

Stefan Eriksen traf gegen Serbien zum 3:0-Endstand

Credit imagine: Getty Images

Christian Eriksen se numără printre jucătorii doriți de noul antrenor al lui Manchester United, Erik ten Hag. Momentan, mijlocașul danez nu s-a decis asupra viitorului său.
În ultima jumătate de an, Eriksen a evoluat la Brentford, echipă cu care a semnat după rezilierea contractului cu Inter. Eriksen nu mai putea juca în Serie A din cauza legilor din Italia, care nu îi permiteau să evolueze cu un defibrilator intern.
Citește și:

Ten Hag speră să îl convingă pe Eriksen cu aducerea lui De Jong la United

Manchester United este pregătită de reconstrucție alături de noul antrenor, Erik den Hag. Momentan, "diavolii roșii" nu au avut activitate în această perioadă de mercato, iar fanii încep să devină nerăbdători, mai ales că echipa are nevoie de întăriri la mijlocul terenului.
Paul Pogba, Nemanja Matic și Juan Mata au plecat de la United la finalul sezonului trecut, dar clubul din Manchester este foarte aproape de a realiza transferul lui Frenkie de Jong de la Barcelona. Ten Hag și De Jong au lucrat împreună la Ajax, iar antrenorul olandez este convins că îi poate relansa cariera fostului său jucător pe Old Trafford.
Mai mult decât atât, Erik ten Hag speră ca aducerea lui De Jong la mijlocul terenului să îl convingă pe Christian Eriksen să semneze cu Manchester United, potrivit The Sun.
Erik ten Hag (Manchester United)
Fostul antrenor de la Ajax speră ca cele două transferuri să se realizeze până în data de 8 iulie, atunci când Manchester United va pleca în Thailanda și Australia, pentru pregătirea noului sezon din Premier League, care va începe o lună mai târziu.
Potrivit Sky Sports, Manchester United este încrezătoare că poate ajunge la un acord cu Barcelona pentru De Jong, oferind suma de 65 de milioane de euro pentru mijlocaș. În ceea ce îl privește pe Eriksen, acesta ar urma să ajungă din postura de jucător liber de contract pe Old Trafford, după ce semnase în această iarnă un contract cu Brentford până la finalul sezonului trecut.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo