Erik ten Hag este hotărât să schimbe fața lui Manchester United, iar jucătorii "diavolilor roșii" au simțit acest lucru încă de la primele antrenamente conduse de fostul antrenor de la Ajax.
Manchester United vine după un sezon extrem de dezamăgitor, în care a ratat calificarea în grupele UEFA Champions League și a încheiat sezonul pe locul 6.
Aflați în perioada de pregătire pentru noul sezon, jucătorii lui United au avut parte de antrenamente intense sub comanda noului antrenor, după cum a dezvăluit Bruno Fernandes. După spusele mijlocașului portughez, lucrurile par că s-au schimbat foarte mult, în comparație cu perioada în care echipa era antrenată de Ole Gunnar Solskjaer sau Ralf Rangnick.
Premier League
Brentford - Manchester United 4-0 | David De Gea a cerut să fie intervievat: "Eu am pierdut meciul"
ACUM 9 ORE
Chiar dacă sunt obosiți la finalul antrenamentelor, jucătorii lui United sunt convinși că toată munca aceasta va da roade:
"Este o perioadă destul de intensă. Îi plac antrenamentele intense, să avem reacție când pierdem mingea. Îi place ca toată lumea să alerge. E un antrenor foarte bun.
Toată lumea se bucură, evident. La final, cu toții suntem foarte obosiți, dar asta trebuie să facem. Trebuie să fim obosiți la finalul antrenamentelor, așa știm că a fost un antrenament bun. Avem multă muncă de făcut, dar dacă muncim acum, vom fi pregătiți la începutul sezonului", a spus Bruno Fernandes, pentru site-ul clubului.
Citește și:

MANCHESTER UNITED, AMICAL CU LIVERPOOL ÎN THAILANDA

Manchester United va disputa astăzi primul amical al verii în Thailanda, acolo unde o va întâlni pe marea rivală din Premier League, Liverpool. Echipa lui Ten Hag va merge apoi în Australia, urmând să dispute alte două meciuri amicale contra celor de la Melbourne Victory (15 iulie), Crystal Palace (19 iulie) și Aston Villa (23 iulie).
Înaintea debutului în Premier League, Manchester United ca mai juca la Oslo contra lui Atletico Madrid (30 iulie) și cu Rayo Vallecano (31 iulie).
Manchester United va debuta în noul sezon din Premier League pe 7 august, atunci când va primi vizita celor de la Brighton.
Premier League
United, călcată în picioare de Brentford! Ten Hag, record negativ după 101 ani
ACUM 21 ORE
Premier League
Arsenal, meci magic cu Leicester, Jesus a fost de neoprit. City, succes facil cu Bournemouth
ACUM O ZI