Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erik ten Hag schimbă foaia la Manchester United! "Diavolii", extenuați după antrenamentele olandezului

Alex Masgras

Publicat 12/07/2022 la 14:04 GMT+3

Bruno Fernandes a dezvăluit că jucătorii lui Manchester United au avut parte de foarte multe ședințe intense de antrenament, de la sosirea noului antrenor al echipei, Erik ten Hag.

Erik ten Hag (Manchester United)

Credit imagine: Twitter

Erik ten Hag este hotărât să schimbe fața lui Manchester United, iar jucătorii "diavolilor roșii" au simțit acest lucru încă de la primele antrenamente conduse de fostul antrenor de la Ajax.
Manchester United vine după un sezon extrem de dezamăgitor, în care a ratat calificarea în grupele UEFA Champions League și a încheiat sezonul pe locul 6.
Aflați în perioada de pregătire pentru noul sezon, jucătorii lui United au avut parte de antrenamente intense sub comanda noului antrenor, după cum a dezvăluit Bruno Fernandes. După spusele mijlocașului portughez, lucrurile par că s-au schimbat foarte mult, în comparație cu perioada în care echipa era antrenată de Ole Gunnar Solskjaer sau Ralf Rangnick.
Chiar dacă sunt obosiți la finalul antrenamentelor, jucătorii lui United sunt convinși că toată munca aceasta va da roade:
"Este o perioadă destul de intensă. Îi plac antrenamentele intense, să avem reacție când pierdem mingea. Îi place ca toată lumea să alerge. E un antrenor foarte bun.
Toată lumea se bucură, evident. La final, cu toții suntem foarte obosiți, dar asta trebuie să facem. Trebuie să fim obosiți la finalul antrenamentelor, așa știm că a fost un antrenament bun. Avem multă muncă de făcut, dar dacă muncim acum, vom fi pregătiți la începutul sezonului", a spus Bruno Fernandes, pentru site-ul clubului.
Citește și:

MANCHESTER UNITED, AMICAL CU LIVERPOOL ÎN THAILANDA

Manchester United va disputa astăzi primul amical al verii în Thailanda, acolo unde o va întâlni pe marea rivală din Premier League, Liverpool. Echipa lui Ten Hag va merge apoi în Australia, urmând să dispute alte două meciuri amicale contra celor de la Melbourne Victory (15 iulie), Crystal Palace (19 iulie) și Aston Villa (23 iulie).
Înaintea debutului în Premier League, Manchester United ca mai juca la Oslo contra lui Atletico Madrid (30 iulie) și cu Rayo Vallecano (31 iulie).
Manchester United va debuta în noul sezon din Premier League pe 7 august, atunci când va primi vizita celor de la Brighton.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo