Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erik ten Hag, sfătuit de o legendă a lui Manchester United să nu îl folosească pe Cristiano Ronaldo cu Liverpool

Alex Masgras

Publicat 21/08/2022 la 11:09 GMT+3

Wayne Rooney, fostul mare jucător al celor de la Manchester United, l-a sfătuit pe Erik ten Hag să nu îl folosească pe Cristiano Ronaldo în derby-ul cu Liverpool de pe Old Trafford.

Cristiano Ronaldo - Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Wayne Rooney, fostul mare jucători al celor de la Manchester United și coechipier cu Cristiano Ronaldo pe Old Trafford, l-a sfătuit pe Erik ten Hag să nu îl folosească pe starul portughez la derby-ul de luni seară cu Liverpool.
Cel mai bun marcator din istoria "diavolilor" crede că Ten Hag are nevoie de jucători proaspeți pentru partida cu Liverpool, în condițiile în care portughezul a ratat pregătirea din vară. Pe lângă Ronaldo, Rooney nu l-ar folosi nici pe Marcus Rashford, un alt jucător care a dezamăgit în acest început de sezon:
"Nu l-aș folosi pe Cristiano Ronaldo, nici pe Marcus Rashford. Dacă eram în locul lui Ten Hag, principala mea preocupare era să am jucători plini de energie pe teren, iar faptul că United a eșuat în încercarea de a aduce un număr 9 înseamnă că s-au bazat pe Ronaldo cu Brentford, chiar dacă el nu s-a antrenat cu echipa.
Pare că mai are nevoie de timp. Ten Hag are nevoie de energie din partea jucătorilor iar asta înseamnă că îl poți lăsa pe margine pe Ronaldo", a declarat Rooney pentru Times.
În etapa a doua, Manchester United a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul celor de la Brentford. "Albinele" s-au impus cu 4-0, iar scorul a fost stabilit încă din primele 45 de minute:
"Fotbalul s-a dezvoltat din punct de vedere tehnic și tactic în perioada în care am activat, dar bazele nu s-au schimbat. Dacă nu alergi, dacă nu depui efort, poți pierde cu orice echipă. Nu am văzut niciodată ca Manchester United să ducă lipsă de aceste lucruri. Meciul cu Brentford a fost greu de urmărit", a mai spus Rooney.
Citește și:

Manchester United-Liverpool, marele derby al Angliei

Manchester United și Liverpool se întâlnesc în etapa a treia a sezonului din Premier League. Echipa lui Erik ten Hag are un început dezastruos de sezon. United a pierdut primele două partide, iar prestația și atitudinea jucătorilor îngrijorează fanii. "Diavolii roșii" au pierdut în prima etapă partida de pe Old Trafford cu Brighton, scor 1-2, după care s-a deplasat la Brentford, care s-a impus cu un incredibil 4-0 stabilit încă din primele 45 de minute ale întâlnirii.
Nici Liverpool nu are parte de un start grozav de sezon. Echipa lui Jurgen Klopp a început noul sezon din Premier League cu două remize. În prima etapă, Liverpool a încheiat la egalitate pe terenul nou-promovatei Fulham, scor 2-2, în timp ce în etapa a doua, aceasta a remizat cu Crystal Palace pe teren propriu, scor 1-1.
După două etape, Liverpool se află pe locul 15, cu 2 puncte, în timp ce Manchester United este ultima în Premier League, fără vreun punct înregistrat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo