Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erik ten Hag vrea mai mult după victoria cu Brentford: "Vrem să fim o mașinărie care nu face greșeli"

Alex Masgras

Publicat 06/04/2023 la 08:55 GMT+3

Manchester United și-a luat revanșa în fața lui Brentford în restanța din etapa cu numărul 25 din Premier League, câștigată cu 1-0. După meciul de pe Old Trafford, Erik ten Hag a transmis însă că vrea mai mult de la jucătorii săi, dar este mulțumit de reacția după dezamăgirea din weekend, de pe terenul lui Newcastle.

Erik ten Hag, Manager of Manchester United, applauds the fans after their side's victory in the Emirates FA Cup Quarter Final match between Manchester United and Fulham at Old Trafford on March 19, 2023 in Manchester, England.

Credit imagine: Getty Images

Manchester United și-a luat revanșa pentru înfrângerea drastică suferită la începutul acestui sezon pe terenul lui Brentford și a câștigat confruntarea de miercuri seară de pe Old Trafford, în restanța din etapa cu numărul 25 din Premier League, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost Marcus Rashford, cel care a ajuns la 15 goluri în acest sezon, în meciurile din campionat.
Echipa antrenată de Erik ten Hag venea după o înfrângere dureroasă la finalul săptămânii trecute pe terenul lui Newcastle, scor 0-2, partidă în care antrenorul olandez a fost dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi. În ceea ce privește partida de miercuri seară de pe Old Trafford, Ten Hag a declarat că este mulțumit de modul în care au reacționat jucătorii săi după înfrângerea de pe St. James' Park, dar că vrea mai mult de la echipa sa, care nu se află încă la nivelul pe care îl vrea:
"Am văzut pasiune și dorință, lucruri care au lipsit duminică. Atunci când îți pierzi concentrarea, apar greșelile. Noi vrem să fim o mașinărie care nu face greșeli. Am făcut o greșeală și, din fericire, Brentford nu a profitat de ea.
Încă nu sunt acolo, la nivelul pe care îl vreau. Ce s-a întâmplat duminică e de neacceptat. Aceasta nu este United, e sub standardele noastre. Există o anumită mentalitate, iar în momentul în care unul sau doi jucători nu o pot aduce, există o problemă. Trebuia să ne revenim și am făcut-o. Mi-a plăcut mult modul în care am jucat în prima repriză, cu un adversar dificil, care joacă foarte bine mai ales împotriva echipelor de top", a spus Erik ten Hag, la finalul victoriei cu Brentford.
Citește și:

Manchester United luptă în continuare pe trei fronturi

După ce a câștigat Cupa Ligii Angliei la finalul lunii februarie, Manchester United se află în continuare în lupta pentru două trofee și ocuparea unul loc în Top 4 în Premier League. Echipa lui Erik ten Hag este calificată în semifinalele Cupei Angliei, acolo unde o va întâlni pe Brighton, în timp ce în Europa League, în sferturile de finală, o va întâlni pe Sevilla, în dublă manșă.
Pentru "diavoli" urmează la finalul acestei săptămâni duelul de pe teren propriu cu Everton din Premier League, după care urmează partida tur din sferturile Europa League cu Sevilla de săptămâna viitoare, care va avea loc tot pe Old Trafford.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo