Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erik ten Hag vrea să-și vadă jucătorii "furioși" după debutul slab în Premier League! Ce le-a cerut

Bianca Dumitru

Publicat 22/08/2022 la 14:57 GMT+3

Manchester United este pe ultimul loc în clasamentul din Premier League, după primele două etape. Erik ten Hag are de gând să facă schimbări în primul 11 și a vorbit despre ce le-a cerut liderilor echipei înaintea derby-ului cu Liverpool.

Coach Erik ten Hag (r.) orderte ein Straftraining an

Credit imagine: SID

Manchester United a debutat cu două înfrângeri în sezonul 2022/23 al Premier League, echipa fiind pusă acum în fața unui alt duel dificil, cu Liverpool, vicecampioana Angliei.
Înaintea partidei care va avea loc pe Old Trafford, antrenorul "diavolilor roșii" a declarat că le-a transmis fotbaliștilor săi că ar trebui să fie furioși pentru începutul slab de sezon.
Erik ten Hag a dezvăluit că le-a cerut jucătorilor cu experiență să dea dovadă de responsabilitate și să contribuie la ieșirea clubului din situația de criză în care se află.
"Când atitudinea echipei nu este bună, de multe ori lipsesc liderii pentru că ei sunt cei care trebuie să dea un exemplu și să meargă în față. Acesta este un punct la care trebuie să lucrăm.
Lucrez mereu cu un grup de lideri, nu cu unul jucător anume. Am vorbit cu liderii despre această problemă. Nu trebuie să fie jucători seniori, dar avem un grup de bază care trebuie să fie un exemplu și să-și asume responsabilitatea. Acesta este, de asemenea, un proces. Lucrăm la asta, am început acum câteva săptămâni și trebuie să îi dăm timp", a spus Ten Hag.
Antrenorul a adăugat că nu îl interesează scuzele pe care fotbaliștii le au pentru evoluțiile din primele partide și nici dacă jucătorii s-au supărat că le-a anulat ziua liberă după înfrângerea cu Brentford.
"Sper că jucătorii sunt supărați, dar supărați pe ei înșiși, supărați unii pe alții că nu și-au asumat responsabilitatea. Nu este acceptabil când nu poți livra pentru tine, pentru echipă, pentru Manchester United și pentru toți fanii echipei. Acesta nu este standardul pentru United și de fapt nu este standardul meu. Trebuie să schimbăm lucrurile astea. Nu le acceptăm.
Nu mă interesează motivul pentru care nu au jucat cum trebuie până acum, trebuie doar să livreze. Asta e obligația mea și a lor. Suntem în mijlocul unui proces, iar uneori pur și simplu trebuie să le spun când ceva e inacceptabil", a declarat tehnicianul.
Citește și:

Ten Hag vrea să-l scoată pe Maguire din primul 11

Erik ten Hag se gândește să nu îl folosească pe căpitanul lui Manchester United, Harry Maguire, pentru partida cu Liverpool, din această seară.
Maguire a fost folosit, în ambele partide din startul acestui sezon, alături de noul jucător al englezilor, Lisandro Martinez. Totul se poate schimba, însă, la meciul din a treia etapă.
Potrivit presei din Anglia, tehnicianul ar fi decis să-i titularizeze în această seară pe Raphael Varane și Lisandro Martinez, aceasta fiind perechea pe care a folosit-o la antrenamentele din ultimele zile.
În aceste condiții, Harry Maguire ar putea începe meciul de pe Old Trafford pe banca de rezerve, deși Ten Hag anunțase înainte de startul stagiunii, după transferul lui Martinez, că nu se va pune problema ca actualul căpitan al lui United să nu mai fie prima opțiune pentru centrul apărării.
Duelul dintre Machester United și Liverpool este programat în această seară, de la ora 22:00.
picture

#CareSuntȘansele Derby-ul Man United – Liverpool, prefațat alături de Vlad Bogos și Mihai Rotariu

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo