Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erling Haaland, nerăbdător să revină pe teren după Cupa Mondială: "Am avut șansa de a mă odihni"

Alex Masgras

Publicat 09/12/2022 la 13:43 GMT+2

Erling Haaland a trimis un avertisment pentru rivalii din Premier League. Atacantul norvegian al lui Manchester City este nerăbdător să revină pe teren la Cupa Mondială, după ce a fost nevoit să ia o pauză, din cauza faptului că Norvegia nu s-a calificat la turneul final.

Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland este pregătit de revenirea pe teren. Atacantul lui Manchester City și-a reîncărcat bateriile în pauza provocată de Cupa Mondială, competiție pe care a ratat-o, din cauza faptului că Norvegia nu a reușit să se califice.
Chiar dacă a fost dezamăgit că nu a ajuns în Qatar, Haaland a avut șansa de a se odihni, iar acum este nerăbdător să intre pe teren:
"A fost o oportunitate bună pentru o resetare. Bineînțeles, fiecare jucător vrea la Cupa Mondială. Este visul meu să îmi reprezint țara acolo și voi munci din greu să mă asigur că se va întâmpla asta într-o bună zi. Dar această pauză a fost pozitivă.
Am avut șansa de a mă odihni, de a îmi lua mintea de la fotbal pentru câteva săptămâni și să mă pun în cea mai bună poziție pentru a reveni. Abia aștept să încep din nou, sunt nerăbdător", a declarat Erling Haaland, potrivit The National News.
Citește și:

Erling Haaland a avut un debut fabulos la Manchester City

Erling Haaland a ajuns în această vară la Manchester City, echipă la care s-a transferat de la Borussia Dortmund. Atacantul norvegian nu a avut nevoie de acomodare în echipa lui Pep Guardiola și s-a dovedit a fi o adevărată mașinărie de înscris goluri și pentru campioana din Premier League, așa cum a demonstrat și în perioada petrecută în Germania.
În acest sezon, Haaland a evoluat în 18 partide pentru "cetățeni" în toate competițiile și a marcat 23 de goluri. În Premier League se află pe primul loc în topul marcatorilor, cu 18 reușite, fiind la șase goluri în fața lui Harry Kane, ocupantului locului secund.
Pentru Manchester City, primul meci după Cupa Mondială va avea loc pe 22 decembrie, în Cupa Ligii Angliei, contra lui Liverpool. În Premier League, campioana ultimelor două sezoane va reveni pe 28 decembrie, atunci când va evolua pe terenul celor de la Leeds.
După 14 etape, Manchester City se află pe locul 2 în Premier League, cu 32 de puncte. Pe primul loc se află Arsenal, echipa lui Mikel Arteta având 37 de puncte în tot atâtea partide.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo