Pe hârtie, Liverpool nu ar trebui să mai fie la fel de puternică precum în sezonul trecut, cel puțin pentru o anumită perioadă, până când Darwin Nunez, pariul de 100 de milioane de euro al lui Klopp, își va intra în ritm și va reuși să livreze așa cum o făcea la Benfica.

Luis Diaz, "nepământean": preluare "extraterestră", apoi assist din foarfecă laterală

Luis Diaz promite un sezon perfect, la Liverpool

Premier League
Nunez mai bun decât Haaland în prima etapă! La ce capitol a stat mai bine fotbalistul lui Liverpool
IERI LA 16:01
Totuși, speranțele lui Fabinho nu se leagă de atacantul uruguayan, ci de alt sud-american, Luis Diaz. Adus în iarnă, de la Porto, columbianul a strălucit în partea a doua a sezonului. Acum, având confortul că a "arestat" banda stângă, Luis Diaz e gata de lucruri impresionante. O demonstrează la fiecare antrenament, astfel că Fabinho crede că va fi doar o chestiune de timp până când sud-americanul îl va face complet uitat pe Mane.
"Foarte mult timp, Sadio a fost cel care a făcut diferența pentru noi, în banda stângă a atacului. Dar acum îl avem pe Luis Diaz acolo și am văzut cu toții ce impact incredibil a avut în echipă în jumătatea de sezon petrecută alături de noi, de când a fost transferat. Acum, Luis va deveni și mai important, am mare încredere în el", a dezvăluit Fabinho într-un interviu oferit The Athletic.
Luis Diaz a fost transferat de la Porto pentru 47 de milioane de euro, după ce a făcut o primă jumătate de sezon fabuloasă în tricoul "dragonilor" (14 goluri și 5 pase decisive, în 18 partide). În tricoul "cormoranilor" a impresionat de asemenea, marcând 6 goluri și dând 4 assisturi, în 20 de partide jucate în Premier League și în Champions League.
Acum, integrat și mai bine în mecanismul lui Klopp și după o pregătire de vară centralizată sub comanda marelui tehnician german, Luis Diaz pare să fie marele pariu al lui Liverpool pentru sezonul 2022-2023.
Premier League
Accidentarea lui Thiago Alcantara e mai gravă decât se credea! Cât va lipsi mijlocașul lui Liverpool
09/08/2022 LA 16:54
Premier League
Liverpool caută întăriri! Mijlocașul la care Klopp visează ar putea ajunge, în sfârșit, pe Anfield
08/08/2022 LA 10:54