Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii lui Everton, momentul startului de sezon! Gest superb, în minutul 15 al duelului cu Chelsea

Nicu Savin

Publicat 07/08/2022 la 11:27 GMT+3

Fanii din Anglia sunt recunoscuți pentru modul exemplar în care se comportă la meciuri dân vine vorba de anumite tragedii. Suporterii lui Everton au oferit un moment emoționant în timpul duelului cu Chelsea, din prima etapă din Premier League, când au scandat timp de câteva minute numele unei fete de numai 15 ani, fană a "caramelelor", decedate în urma unui lungi suferințe.

Suporterii lui Everton

Credit imagine: Eurosport

Suporterii lui Everton au umplut până la refuz arena Goodison Park în primul meci al echipei în noul sezon. Din păcate, susținătorii "caramelelor" au avut de îndurat un eșec, formația lui Lampart pierzând cu 1-0 în fața lui Chelsea.
Meciul a fost decis de un penalty transformat de Jorginho în prelungirile primei reprize. Chelsea nu a strălucit, dar Everton nu a fost capabilă să obțină ceva din acest meci. Echipa lui Lampard a fost una rigidă, fără jucători capabili de lucruri deosebite, iar pentru fani e deja clar că acest sezon va fi unul la fel de greu ca cel precedent, când Everton s-a salvat pe final de la retrogradare.
Partida de pe Goodison Park a fost una marcată de un gest absolut superb al fanilor lui Everton, unul în care fotbalul a trecut în plan secund. Izzy O'Connor, o tânără de numai 15 ani, fană a lui Everton, a decedat zilele trecute, după ce s-a luptat mai bine de un an cu leucemia, iar înmormântarea sa a avut loc cu numai o zi înainte de primul meci al sezonului.
Citește și:

Fanii lui Everton, gest superb în timpul partidei cu Chelsea

Tatăl acesteia a făcut apel la toți suporterii lui Everton să-i omagieze fiica în timpul partidei cu Chelsea, iar aceștia s-au conformat. În minutul 15 al meciului, pe tabela de marcaj a stadionului a apărut o imagine cu Izzy O'Connor alături de tatăl său, la un meci al lui Everton. În acel moment, toți suporterii prezenți pe Goodison Park i-au scandat numele fetei și au aplaudat, oferind unul dintre cele mai emoționante momente ale anului în fotbalul mondial.
"Încerc să iau legătura cu toți camarazii albaștrii care vor fi pe stadion. Voi asista la meciul de sâmbătă fără partenerul meu obișnuit. Lupta pe care a dus-o Izzy în ultimele 15 luni a fost ireală și ne dă puterea ca familie să mergem mai departe.
Cei care au cunoscut-o pe Izzy, știu că a făcut lucrurile în felul ei și, ca un ultim omagiu, a doua zi după înmormântarea ei, aș dori ca toată lumea să răspândească vestea ca în minutul 15 să cântăm așa cum ea a făcut-o la sfârșitul sezonului trecut, când viitorul lui Everton depindea de asta", a fost mesajul răspândit de tatăl lui Izzy pe site-urile de socializare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo