Suporterii lui Everton au umplut până la refuz arena Goodison Park în primul meci al echipei în noul sezon. Din păcate, susținătorii "caramelelor" au avut de îndurat un eșec, formația lui Lampart pierzând cu 1-0 în fața lui Chelsea.
Meciul a fost decis de un penalty transformat de Jorginho în prelungirile primei reprize. Chelsea nu a strălucit, dar Everton nu a fost capabilă să obțină ceva din acest meci. Echipa lui Lampard a fost una rigidă, fără jucători capabili de lucruri deosebite, iar pentru fani e deja clar că acest sezon va fi unul la fel de greu ca cel precedent, când Everton s-a salvat pe final de la retrogradare.
Partida de pe Goodison Park a fost una marcată de un gest absolut superb al fanilor lui Everton, unul în care fotbalul a trecut în plan secund. Izzy O'Connor, o tânără de numai 15 ani, fană a lui Everton, a decedat zilele trecute, după ce s-a luptat mai bine de un an cu leucemia, iar înmormântarea sa a avut loc cu numai o zi înainte de primul meci al sezonului.
Liga Campionilor UEFA
Ciprian Tătărușanu s-a remarcat în duelul cu Chelsea! Ce note a primit după înfrângerea cu 3-0
ACUM 2 ORE
Citește și:

Fanii lui Everton, gest superb în timpul partidei cu Chelsea

Tatăl acesteia a făcut apel la toți suporterii lui Everton să-i omagieze fiica în timpul partidei cu Chelsea, iar aceștia s-au conformat. În minutul 15 al meciului, pe tabela de marcaj a stadionului a apărut o imagine cu Izzy O'Connor alături de tatăl său, la un meci al lui Everton. În acel moment, toți suporterii prezenți pe Goodison Park i-au scandat numele fetei și au aplaudat, oferind unul dintre cele mai emoționante momente ale anului în fotbalul mondial.
"Încerc să iau legătura cu toți camarazii albaștrii care vor fi pe stadion. Voi asista la meciul de sâmbătă fără partenerul meu obișnuit. Lupta pe care a dus-o Izzy în ultimele 15 luni a fost ireală și ne dă puterea ca familie să mergem mai departe.
Cei care au cunoscut-o pe Izzy, știu că a făcut lucrurile în felul ei și, ca un ultim omagiu, a doua zi după înmormântarea ei, aș dori ca toată lumea să răspândească vestea ca în minutul 15 să cântăm așa cum ea a făcut-o la sfârșitul sezonului trecut, când viitorul lui Everton depindea de asta", a fost mesajul răspândit de tatăl lui Izzy pe site-urile de socializare.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo, în cazul în care va fi lăsat să plece în iarnă de la Manchester United
IERI LA 07:08
Liga Campionilor UEFA
Chelsea a pus ochii pe unul dintre cei mai buni jucători de la AC Milan, înaintea meciului direct
IERI LA 15:27