Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ferdinand îl apără până în pânzele albe pe un jucător al lui Untied: "Taci, vorbești prostii! E o blasfemie"

Cristian Mihală

Publicat 04/10/2022 la 13:47 GMT+3

Rio Ferdinand a devenit cel mai mare susținător al lui Casemiro, atunci când s-a vehiculat ideea conform căreia brazilianul ar fi generat - prin lipsa de formă - probleme la nivel de lot.

Rio Ferdinand

Credit imagine: Eurosport

Fostul fundaș central al lui Manchester United, Rio Ferdinand , a devenit cel mai mare suporter al lui Casemiro. Înfrângerea cu City, 6-3 pe Etihad, în derby-ul orașului Manchester, a deschis cutia Pandorei, iar presa engleză a început să numească vinovații din spatele situației în care a ajuns trupa lui Ten Hag. Când s-a discutat despre lipsa de valoare a mijlocașului brazilian, care nu a bifat încă vreun meci ca titular, Ferdinand s-a irijat în apărătorul lui.
"Casemiro nu și-a arătat calitatea? Taci, vorbești prostii. A fost MVP în finala Ligii Campionilor acum câteva luni și are cinci Ligi ale Campionilor în palmares. La Real Madrid, el a fost jucătorul decisiv la mijlocul terenului. Nu poți să-l judeci. Este obișnuit ca atunci când primește mingea să aibă deja cinci opțiuni. Una dintre ele este Modric, alta este Benzema, alta este Toni Kroos. Acum, se uită pe teren și nu vede nicio oportunitate. Are nevoie de timp", a explicat Ferdinand într-un podcast pe YouTube intitulat "Vibe with FIVE".

Să crezi că Ten Hag nu îl bagă pe Casemiro pentru că nu e pregătit fizic, "o blasfemie"

Un alt subiect care s-a discutat în emisiunea de pe cunoscută platformă video a fost performanța fostului fotbalist al lui Real Madrid la antrenamente. Casemiro ar fi departe de forma fizică optimă, motiv pentru care antrenorul olandez al lui Untied nu l-ar fi titularizat încă pe brazilian în Premier League timp șase meciuri. Nici cu această variantă nu a fost de acord fostul fundaș central.
"Vrei să-mi spui că iei cel mai bun jucător din lume pe postul lui, apoi nu joci cu el deloc pentru că nu se antrenează bine? E o blasfemie ce aud aici, e o prostie", a fost răspunsul lui Ferdinand la posibilitatea ca închizătorul brazilian să fie în urmă cu pregătirea fizică.
Casemiro a fost una dintre bombele verii pe piața transferurilor. Manchester United a găsit soluția pentru mijlocul terenului și a cheltuit 72 de milioane de euro, plus 13 milioane în variabile, pentru a-l aduce pe brazilian. O decizie care a fost analizată mult timp de presa engleză.
"Este un mijlocaș defensiv fantastic, poate cel mai bun închizător din lume. Impactul lui în jocul echipei se va simți în curând, aș fi surprins dacă nu ar fi așa", a concluzionat Rio Ferdinand.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo