Gary Neville a aplaudat decizia lui Erik ten Hag de a îi lăsa banderola de căpitan de la Manchester United lui Harry Maguire, dar decizia noului antrenor nu a fost și pe placul fanilor. Nici Neville nu a scăpat de criticile fanilor, care sunt extrem de nemulțumiți de prestațiile fundașului englez din ultimele sezoane.
După ce s-a speculat mult în privința viitorului lui Maguire la United, odată cu sosirea lui Erik ten Hag la echipă, noul antrenor a lămurit situația și a anunțat că Maguire ca rămâne cu banderola de căpitan.
În urma acestei vești, Gary Neville a postat pe Twitter mesajul "Bun!", iar fanii lui United nu s-au ferit să îl critice pe fostul jucător.
Premier League
Cum a gestionat Ten Hag eșecul suferit de United în Premier League. Care e situația lui Ronaldo
ACUM 16 ORE
Neville nu a așteptat și le-a răspuns fanilor, acuzându-i că cei care îl critică pe el critică și decizia noului antrenor al echipei. De asemenea, el a făcut apel la fani să îl sprijine pe Maguire, pentru că e clar că acesta este pe placul lui Ten Hag:
"Aceiași fani ai lui United care erau nervoși că aplaudam decizia de a îl păstra căpitan pe Maguire par să nu își dea seama că îl critică pe noul antrenor pentru decizia pe care a luat-o. Poate ar trebui să îl susțineți pe Maguire și să nu îl mai hărțuiți pe aici. E evident că noul antrenor îl place", a scris Neville pe Twitter.
Citește și:

Manchester United, amical cu Liverpool în Thailanda

Manchester United va disputa primul amical al verii în Thilanda, acolo unde o va întâlni pe marea rivală din Premier League, Liverpool. Echipa lui Ten Hag va merge apoi în Australia, urmând să dispute alte două meciuri amicale contra celor de la Melbourne Victory (15 iulie), Crystal Palace (19 iulie) și Aston Villa (23 iulie).
Înaintea debutului în Premier League, Manchester United ca mai juca la Oslo contra lui Atletico Madrid (30 iulie) și cu Rayo Vallecano (31 iulie).
Manchester United va debuta în noul sezon din Premier League pe 7 august, atunci când va primi vizita celor de la Brighton.
Premier League
Cesc Fabregas, dezvăluiri despre conflictul cu Sir Alex Ferguson! Ce s-a întâmplat în 2004
ACUM 20 ORE
Premier League
Sterling, despre motivele care l-au făcut să plece de la City:"Nu îmi mai permiteam să pierd timpul"
IERI LA 14:57