Manchester United a început noul sezon din Premier League la fel cum a terminat sezonul trecut. "Diavolii roșii" au fost învinși pe teren propriu de Brighton, scor 1-2, după o partidă în care echipa a adus aminte de prestațiile dezamăgitoare din sezonul precedent.
Atât fanii, cât și fostele legende ale clubului de pe Old Trafford au criticat jocul echipei de duminică, mai mulți jucători fiind luați în vizor pentru prestația din meciul cu Brighton. Chiar dacă rezultatele din perioada de pregătire au oferit speranță, fanii lui United au fost readuși cu picioarele pe pământ de Brighton, semn că Erik ten Hag va avea mult de muncă la noua sa echipă.
Gary Neville, fostul căpitan al echipei, a criticat conducerea lui Manchester United pentru situația în care l-a pus pe noul antrenor al echipei. Neville consideră că United nu a avut parte de o campanie de achiziții importantă, Lisandro Martinez și Christian Eriksen fiind singurii jucători noi care au fost titularizați, în timp ce Tyrell Malacia a intrat pe finalul partidei:
Premier League
Jurgen Klopp, reacție dură după Liverpool - Brighton 3-3: "A fost oribil de urmărit"
ACUM 4 ORE
"Oamenii deasupra lui ar fi trebuit să știe că este o situație inacceptabilă să îi pasezi lui Erik ten Hag această echipă la începutul sezonului. Are nevoie de întăriri. Evident, mai sunt două-trei săptămâni din perioada de transferuri, dar mai are nevoie de trei-patru săptămâni pentru a lucra cu noii jucători.
Fiecare antrenor nou care vine crede că poate face mai multe cu jucătorii care sunt la United pentru că ei cred are impresia că este un antrenor mai bun decât predecesorul. Poate este adevărat în această situație. Realitatea este că el a văzut ce este cu acești jucători astăzi (n.r. ieri)", a spus Gary Neville la Sky Sports.
Citește și:

"Este îngrijorător", crede Gary Neville

Cea mai mare problemă a fanilor și a foștilor jucători de la Manchester United legată de prestația de duminică de pe Old Trafford este că nu au văzut vreo schimbare față de ce s-a întâmplat sezonul trecut.
"Nu cred că există vreun fan Manchester United, vreun expert tv sau oricine altcineva care a urmărit echipa în ultimele 12 luni, care a văzut aceiași jucători în aceleași poziții și care s-a așteptat la altceva.
Erik ten Hag va fi dezamăgit. A văzut semne promițătoare în pre-sezon, dar realitatea l-a lovit. Este îngrijorător. Spațiile pe care le lasă sunt incredibile. Te întrebi cum ajungi în astfel de poziții. Există talent în această echipă, dar când apar astfel de momente, par că nu pot gestiona situația", a mai spus Gary Neville.
În etapa a doua din Premier League, Manchester United se va deplasa pe terenul lui Brentford, în timp ce Brighton va primi vizita celor de la Newcastle.
Premier League
Liverpool a remizat spectaculos cu Brighton! Chelsea a obținut greu prima victorie din era Potter
ACUM 7 ORE
Premier League
Arteta, discurs de mare antrenor, după succesul lui Arsenal cu Spurs!Ce a spus despre lupta la titlu
ACUM 8 ORE