Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Grădinița Arsenal" se completează cu un transfer de 45 de milioane €. Dream-team pentru Arteta

Cristian Mihală

Publicat 11/08/2022 la 12:27 GMT+3

Arsenal a făcut o ofertă tentantă clubului spaniol Villareal. "Tunarii" pun la bătaie 45 milioane de euro pentru Yeremy Pino, talentatul atacant de bandă.

Yeremi Pino marca el 0-1 en el Real Madrid-Villarreal

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
Villareal își poate pierde un jucător promițător în această vară: Yeremy Pino. Fotbalistul de 19 ani este dorit de Arsenal, clubul londonez făcând o ofertă de 45 milioane de euro pentru acesta.
Tânărul atacant este important pentru planurile celor de la Villareal, mai ales pe termen lung. La doar 19 ani a confirmat pentru formația spaniolă, dar încă nu este titular incontestabil. Potrivit sport.es, Villareal ar lua în considerare vânzarea jucătorului.
În cazul în care transferul se va materializa, Villareal ar putea încerca aducere unui nou jucător. Potrivit sursei citate, prioritatea spaniolilor este revenirea lui Giovani Lo Celso, care a fost împrumutat în a doua jumătate a sezonului trecut la Villareal. Mijlocașul argentinian face parte din lotul lui Tottenham, dar, dorința lui este să se întoarcă în Spania.
În ceea ce o privește pe Arsenal, Pino ar pune capăt unei campanii de achiziții strălucitoare, care i-a avut protagoniști pe Gabriel Jesus, Zinchenko și Fabio Vieira (toți aduși pentru cel puțin 35 de milioane de euro).
Arteta are în prezent unul dintre cele mai tinere și valoroase loturi din lume, astfel că viitorul lui Arsenal pare asigurat. Ramsdale, Ben White, Gabriel, Saliba, Tomiyasu, Lokonga, Saka, Odegaard, Martinelli, Smith-Rowe, Vieira și Nketiah au toți maximul 24 de ani, astfel că în următorii ani e de așteptat ca londonezii să le facă o concurență serioasă celor doi mari granzi din Premier League, City și Liverpool.
6 goluri și 4 pase decisive a reușit Pino sezonul trecut pentru "Submarinul galben"

Villareal țintește și alt jucător de la Tottenham

Interesul lui Villareal pentru Giovani Lo Celso este clar, dar, în ultima perioadă, pe lista spaniolilor a apărut un alt jucător din Premier League. Este vorba de Tanguy Ndombele, jucătorul legitimat la Tottenham.
Unai Emery caută să întărească lotul în această vară, pentru a fi sigur că Villareal are puterea să ajungă în top 4 în LaLiga. Transferurile lui Ndombele și Lo Celso ar fi un pas în direcția cea bună.
În sezonul precedent, Villareal a ajuns până în semifinalele UEFA Champions League, unde a fost eliminată de Liverpool. Totuși, în LaLiga, lucrurile nu au stat atât de bine, formația antrenată de Unai Emery terminând pe locul 7. Acest lucru înseamnă că, Villareal, joacă în UEFA Conference League.
Pentru Villareal primul meci în Conference League va fi împotriva lui Hajduk Split, în playoff-ul competiției.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo