Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Granzii din Premier League, în cursă pentru transferul unui campion mondial cu Argentina! Anunțul presei din Anglia

Marian Ursescu

Actualizat 04/03/2023 la 15:28 GMT+2

Arsenal și Manchester United luptă pentru semnătura mijlocașului lui Brighton, Alexis Mac Allister, cel care este evaluat la 70 de milioane de lire sterline. Liverpool e și ea pe turnantă

ten Hag & Arteta

Credit imagine: Getty Images

Liderul din Premier League, Arsenal a fost interesată de transferal lui Moises Caicedo, un alt mijlocaș al ”pescărușilor”. Numai că, tunarii au avut parte de două oferte respinse pentru jucătorul de 21 de ani în minimercatoul din luna ianuarie. Cea din urmă, conform presei din Albion, a ajuns la o valoare de până la 70 de milioane de lire sterline. Cu toate acestea, Caicedo a decis să rămână să joace pe Amex, semnând un contract nou vineri seara.
În aceste condiții, se pare că Mikel Arteta și-a îndreptat acum atenția către colegul de echipă al lui Caicedo, Mac Allister, dar la acesta va avea parte de multă concurență.

Patru echipe de top în cursa pentru Mac Allister

Football Insider susține că Arsenal, Manchester United și Manchester City se alătură lui Liverpool în înregistrarea interesului pentru mijlocașul lui Brighton, Mac Allister. De asemenea, raportul afirmă că Brighton ar fi dispus să se despartă de argentinian pentru o sumă de 70 de milioane de lire sterline.
Apropiații jucătorului de 24 de ani ar fi dezvăluit că Mac Allister este "pregătit să plece" la un club mai mare în această vară, la peste patru ani de la transferul său în Premier League.
Contractul lui Mac Allister urmează să se încheie în iunie 2025, dar Brighton deține opțiunea de a-i prelungi înțelegerea cu încă un an.

Mac Allister este destinat unui "club de top

"Gurul" transferurilor, italianul Fabrizio Romano a afirmat că Mac Allister este dornic să părăsească Brighton pentru un "club de top" în vară. Romano a declarat pentru CaughtOffside: "Mi s-a spus că are șanse să plece în vară, deoarece i-ar plăcea o mutare la un club de top, dar Brighton garantează că nu a stabilit încă un preț și cred că va fi o altă mare luptă pentru a semna cu starul lui Brighton în vară".
Este probabil ca toate cluburile să fie nevoite să se lupte pentru mijlocașul, care a jucat un rol important în campania câștigătoare a Argentinei la Cupa Mondială din Qatar, dându-i o pasă de gol lui Angel Di Maria în finală.
El a reușit șapte goluri în 22 de apariții în toate competițiile pentru Brighton, impunându-se ca un titular clar sub comanda lui Roberto De Zerbi, în acest sezon.
Între timp, tatăl și agentul lui Mac Allister a fost văzut recent pe Anfield la meciul pe care Liverpool l-a pierdut cu 2-5, în Liga Campionilor, în fața lui Real Madrid, ceea ce i-a determinat pe fanii lui Reds să speculeze asupra unei potențiale mutări.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo