Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola a spus tot după zvonurile privind clauza de reziliere din contractul lui Haaland! "Nu e adevărat!"

Bianca Dumitru

Publicat 06/10/2022 la 11:12 GMT+3

Manchester City s-a impus cu scorul de 5-0 în fața celor de la FC Copenhaga, în meciul din a treia etapă a grupelor Champions League. La finalul partidei, Pep Guardiola a vorbit despre zvonurile privind clauza de reziliere din contractul lui Erling Haaland.

Pep Guardiola (l.) spricht mit Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Miercuri seară, Manchester City a câștigat cu scorul de 5-0, pe teren propriu, duelul cu FC Copenhaga, din a treia etapă a grupelor Champions League.
Primele două goluri au fost marcate de Erling Haaland, care a fost titular în echipa lui Pep Guardiola. Norvegianul a fost schimbat la pauză, la scorul de 3-0, pentru a se odihni.
După meci, antrenorul campioanei Angliei a vorbit despre zvonurile apărute recent în presa internațională, potrivit cărora în contractul lui Haaland există o clauză de reziliere de 180 de milioane de euro, care ar urma să fie valabilă începând din 2024.
Pep Guardiola a negat existența unei astfel de clauze, care le-ar fi permis unor echipe ca Real Madrid sau PSG să încerce transferul starului de 22 de ani.
"Nu este adevărat! Nu are o clauză specifică de reziliere pentru un club ca Real Madrid sau oricare altă echipă. Nu este adevărat. Ce vreți să spun? Am senzația că se simte incredibil de bine aici", a declarat Pep Guardiola.
Citește și:

Haaland, cel mai bine plătit jucător de la Manchester City

La începutul acestei săptămâni, după performanțele reușite de tânărul fotbalist în derby-ul cu Manchester United, jurnaliștii din Anglia au anunțat planul celor de la Manchester City prin care vor să se asigure că norvegianul nu va putea pleca prea curând de pe Etihad.
Astfel, după ce cei din Spania au anunțat că Real Madrid nu a renunțat definitiv la ideea transferului lui Haaland, jurnaliștii de la DailyStar au notat că oficialii campioanei din Premier League vor să-i modifice înțelegerea fotbalistului.
Conform sursei citate, Haaland are contract cu City până în 2027, dar ar putea fi transferat din 2024, în schimbul unei sume de 180 de milioane de euro.
Acum șefii echipei lui Guardiola ar vrea să anuleze acea clauză și să îi ofere și un pachet financiar mai bun, cu bonusuri mai mari. Haaland este deja cel mai bine plătit jucător de la City, câștigând, la fel ca De Bruyne, peste 430.000 de euro pe săptămână.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo