Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola, impresionat de Chelsea: "Cine se gândea că venim aici şi câştigăm cu 7-0 s-a înşelat"

Cristian Mihală

Publicat 13/11/2023 la 13:28 GMT+2

Antrenorul Pep Guardiola a afirmat la finalul meciului dintre echipele de fotbal Chelsea şi Manchester City (4-4) că derby-ul etapei a 12-a a fost "o bună publicitate pentru Premier League".

Pep Guardiola und Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

"Ar fi putut fi mai bine pentru noi, dar putea să fie şi mai rău. A fost o bună publicitate pentru Premier League", a afirmat antrenorul lui City, după partida epică de pe Stamford Bridge.
"Ei au început mai bine, la ei acasă. Au construit ceva cu mulţi jucători tineri. A fost un meci strâns, am avut şi noi momentele noastre, iar ei pe ale lor. Am luat decizii proaste, dar şi decizii perfecte. Eu cred că a fost un rezultat just pentru cele două echipe. Ambele au jucat pentru a câştiga", a adăugat tehnicianul catalan.
"Toată lumea vrea să ne învingă. Mulţi au spus 'Chelsea pierde cu City, este normal. City este o echipă fantastică'. Dar nu este realitatea. Cine se gândea că venim aici şi câştigăm cu 7-0 s-a înşelat", a conchis el.
Chelsea şi Manchester City au oferit un adevărat spectacol fotbalistic pe stadionul Stamford Bridge, în derby-ul etapei a 12-a a campionatului de fotbal al Angliei, încheiat cu scorul de 4-4, gazdele marcând golul egalizator în timpul adiţional (90+5).
Cel care a evitat înfrângerea londonezilor în faţa propriilor suporteri a fost tânărul Cole Palmer (21 de ani), car a transformat o lovitură de la 11 metri în ultimele secunde de joc, împotriva fostei sale formaţii, de care s-a despărţit în această vară pentru a beneficia de mai mult timp de joc.
Manchester City, campioana en titre a Angliei şi a Europei, a condus de trei ori pe tabela de marcaj, însă Chelsea a revenit de fiecare dată. Norvegianul Erling Haaland a reuşit o dublă pentru "cetăţeni", în minutele 25 (din penalty) şi 47, celelalte goluri ale oaspeţilor fiind marcate de Manuel Akanji (45+1) şi Rodri (86). Pentru londonezi au punctat Thiago Silva (29), Raheem Sterling (37), Nicolas Jackson (67) şi Cole Palmer (90+5 din penalty).
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo