Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola își avertizează jucătorii înaintea Cupei Mondiale: "Cine face asta nu va juca"

Alex Masgras

Publicat 22/10/2022 la 16:01 GMT+3

Pep Guardiola a declarat că nu va ezita să lase pe bancă jucătorii de la Manchester City care nu să dea totul pe teren, de frica unei accidentări înaintea Cupei Mondiale din Qatar.

Pep Guardiola - Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Pep Guardiola nu vrea să audă de menajări înaintea Cupei Mondiale din Qatar. Antrenorul lui Manchester City și-a avertizat jucătorii că nu va ezita să îi lase pe banca de rezerve pe cei care nu vor da 100% în următoarele partide, pentru a nu risca o accidentare chiar înaintea turneului final.
"Cine va face asta nu va juca. Sunt destul de bun când vine vorba de mirosit astfel de lucruri. De asemenea, se va accidenta atunci când nu e pregătit. Când ești concentrat nu te accidentezi. Când suntem 100% dedicați nu ne accidentăm", a declarat Pep Guardiola înaintea partidei cu Brighton.
Citește și:

Manchester City o va întâlni astăzi pe Brighton

Manchester City nu a jucat la mijlocul săptămânii trecute partida de campionat cu Arsenal, deoarece echipa lui Mikel Arteta a trebuit să dispute restanța cu PSV din grupele UEFA Europa League.
Astăzi, campioana Angliei va primi vizita celor de la Brighton, echipa condusă de Roberto De Zerbi. Fostul antrenor de la Șahtior are două remize și două înfrângeri de când a preluat echipa, dar cel mai îngrijorător lucru este faptul că Brighton are o serie de trei partide fără gol marcat.
Dacă Manchester City se află pe locul al doilea în Premier League, cu 23 de puncte, la 4 puncte în spatele liderului Arsenal, Brighton se află pe locul 8 înaintea etapei cu numărul 13, cu 15 puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo