Relația foarte caldă dintre City și Arsenal, ca urmare a prieteniei dintre Pep și Mikel Arteta, fostul secund al spaniolului pe Etihad, s-a tradus deja în transferul lui Gabriel Jesus pe Emirates.
Dar în aceste zile se pregătește o nouă mutare pe aceeași rută, anunță Daily Mail. Zinchenko a prins foarte rar primul 11 al campioanei sezonul trecut (a jucat în doar 15 meciuri) și și-a exprimat nemulțumirea legată de acest lucru.
Arsenal, prin Arteta, care îl cunoaște perfect, a intrat imediat pe fir, iar părțile s-au înțeles repede. Guardiola a dat undă verde mutării, înțelegând dorința ucraineanului de a juca mai mult, astfel că a rămas doar ca cele două cluburi să se pună de acord asupra sumei de transfer.
Liga
FC Barcelona, PSG și City pregătesc un schimb de senzație! De Jong, cheia întregii operațiuni
ACUM 11 ORE

City face loc pentru Cucurella. Ce pregătește Arsenal, cu Zinchenko?

City a cerut inițial 35 de milioane de lire, dar foarte probabil suma e mult prea mare pentru un fotbalist care nu a jucat niciodată constant în perioada de 6 ani petrecută pe Etihad.
În plus, "cetățenii" au nevoie de bani pentru a-l lua pe Cucurella, de la Brighton, astfel că e foarte probabil să își scadă pretențiile, pentru a fi sigură că mutarea se face (City trebuie neapărat să vândă pentru a respecta fair-playul financiar).
Zinchenko e un fotbalist versatil, care poate juca atât fundaș stânga, cât și mijlocaș. Tierney e "șef" în apărarea lui Arsenal, pe acea bandă, dar nu e exclus ca, în condițiile în care Gabriel pleacă la Juventus, cum se speculează, Kieran să fie tras în centru, iar ucraineanul să "aresteze" banda.
Premier League
Guardiola, uimit de Haaland după debutul în Premier League! "Acum o săptămână nici nu se adaptase"
07/08/2022 LA 19:39
Premier League
Erling Haaland, încântat după debutul în Premier League: "E un moment important pentru mine"
07/08/2022 LA 18:43