Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gundogan infirmă toate zvonurile din presa spaniolă! "Nu am luat încă nicio decizie"

Bianca Dumitru

Publicat 19/06/2023 la 20:25 GMT+3

Ilkay Gundogan se află în ultimele zile de contract cu Manchester City, iar presa din Spania a anunțat recent că fotbalistul ar fi ajuns la un acord cu cei de la Barcelona. Mijlocașul a infirmat aceste zvonuri și a spus că nu a luat încă nicio decizie, dezvăluind că au existat negocieri și cu Borussia Dortmund.

Manchesters Ilkay Gündogan möchte zurück ins DFB-Team

Credit imagine: SID

Ilkay Gundogan mai are contract cu Manchester City doar până la finalul acestei luni, iar până acum nu a luat nicio decizie cu privire la viitorul său.
Deși presa din Spania a scris la începutul lunii iunie că fotbalistul este aproape de a semna cu Barcelona un contract valabil 3 ani, acest lucru nu s-a întâmplat până acum.
În această săptămână, Gundogan a spus că viitorul său este în continuare incert. Mijlocașul a confirmat că pe urmele sale s-a aflat și Borussia Dortmund, dar că această variantă a fost respinsă.
Deși nu a vrut să ofere niciun indiciu privind următoarea sa destinație, Gundogan a spus că îi place orașul Barcelona.
"Nu am luat încă nicio decizie, sunt încă în curs de a-mi decide viitorul. Barcelona este un oraș frumos...
A existat contact cu Borussia Dortmund, prin Sebastian Kehl și agentul meu, dar negocierile nu au fost niciodată aproape de a se încheia cu succes deoarece întoarcerea în Bundesliga nu este în prezent printre planurile mele", a declarat Gundogan, citat de Marca.
Citește și:

Guardiola nu vrea să-l piardă pe Gundogan

La rândul său, Pep Guardiola a vorbit astăzi despre posibilitatea de a-l pierde pe Ilkay Gundogan în favoarea Barcelonei. Fostul antrenor de pe Camp Nou a spus că știe de interesul catalanilor, dar că speră ca fotbalistul să aleagă să rămână la Manchester.
În plus, Guardiola a dezvăluit ce îi va spune lui Gundogan, dacă acesta va alege să plece de pe Etihad, după 7 ani petrecuți în tricoul campioanei Angliei.
"Știu că FC Barcelona este interesată de Gundogan, dar Manchester City vrea să-i prelungească înțelegerea. Suntem la fel de interesați. Sper să rămână la noi. Dar dacă va merge la Barca ar fi un transfer extraordinar.
Xavi l-a sunat de mai multe ori. Ne dorim să continue, deoarece credem că este un jucător foarte important pentru noi, dar dacă se hotărăște să meargă la Barcelona, îi voi spune că o să fie bine acolo și că o să se distreze de minune", a declarat Pep Guardiola.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo