Erling Haaland a ajuns în această vară la Manchester City, iar atacantul norvegian este nerăbdător să își facă debutul la campioana din Premier League. Haaland a ajuns pe Etihad după ce echipa lui Pep Guardiola a plătit 60 de milioane de euro celor de la Borussia Dortmund, echipa la care norvegianul a evoluat în ultimii doi ani și jumătate.
Pregătit să își înceapă aventura în Premier League, după ce a făcut furori în Bundesliga, Haaland a dezvăluit echipa pe care abia așteaptă să o întâlnească. Rivala lui City din oraș, United, este pe lista atacantului de 21 de ani:
"Nu îmi place să spun cuvintele dar... Manchester United", a spus Haaland.
Premier League
Brentford - Manchester United 4-0 | David De Gea a cerut să fie intervievat: "Eu am pierdut meciul"
ACUM 3 ORE
Citește și:

Tatăl lui Haaland a jucat la Manchester City și Leeds United

Faptul că Erling Haaland abia așteaptă să joace împotriva celor de la Manchester United are legătură și cu faptul că tatăl său, Alfie Haaland, a evoluat în urmă cu 20 de ani la Manchester City și Leeds United, două dintre rivalele celor de la United.
Mai mult decât atât, într-o partidă de pe Old Trafford din 2001, tatăl lui Erling Haaland a suferit o accidentare îngrozitoare, în urma unui duel cu Roy Keane, care s-a răzbunat pentru accidentarea suferită cu patru ani înainte, într-un Leeds-Manchester United din 1997. Haaland avea deja probleme la genunchiul stâng înainte de intrarea lui Keane, care i-a cauzat probleme și la piciorul drept, iar acest lucru a făcut ca norvegianul să își încheie cariera mult mai devreme.
În ceea ce îl privește pe fiul său, acesta este unul dintre cei mai în formă atacanți din fotbalul mondial. În cei doi ani și jumătate petrecuți la Borussia Dortmund, Erling Haaland a impresionat, fiind o adevărată mașinărie de goluri.
În 88 de partide disputate pentru Borussia Dortmund, Haaland a marcat 85 de goluri și a oferit 22 de pase de gol.
150 de milioane de euro este cota de piață a lui Erling Haaland, potrivit transfermarkt.com.
Premier League
United, călcată în picioare de Brentford! Ten Hag, record negativ după 101 ani
ACUM 14 ORE
Premier League
Arsenal, meci magic cu Leicester, Jesus a fost de neoprit. City, succes facil cu Bournemouth
ACUM 17 ORE