Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland, hat-trick în duelul cu Nottingham! Arsenal, lider neînvins în Premier League. Liverpool, victorie în prelungiri

Bianca Dumitru

Actualizat 01/09/2022 la 00:03 GMT+3

Arsenal, Manchester City, Liverpool și Tottenham au jucat astăzi, în a cincea etapă a Premier League. Primele 3 și-au câștigat meciurile cu Aston Villa, Nottingham și Newcastle, în timp ce echipa lui Antonio Conte a obținut doar o remiză.

Erling Haaland, Manchester City - Nottingham

Credit imagine: Getty Images

Au continuat meciurile din cea de-a cincea etapă a Premier League, o rundă intermediară. După ce ieri Chelsea a fost învinsă de Southampton, astăzi au intrat pe teren, printre altele, Arsenal, Manchester City, Liverpool și Tottenham.
"Tunarii" și-au păstrat poziția de lider în campionat, învingând-o pe Aston Villa, pe teren propriu, cu scorul de 2-1. Golurile victoriei au fost marcate de Gabriel Jesus, în minutul 30, și Martinelli, în minutul 77, în timp ce pentru echipa lui Steven Gerrard a înscris Douglas Luiz, în minutul 74.
Manchester City a câștigat și ea, fără probleme, duelul cu nou-promovata Nottingham. Erling Haaland a înscris 3 goluri în 26 de minute, în prima repriză, iar Joao Cancelo și Julian Alvarez, cu o dublă, și-au trecut numele pe tabelă în repriza secundă.
Echipa lui Pep Guardiola este pe locul 2 în clasamentul din Premier League, având 13 puncte, cu două mai puțin decât liderul Arsenal.
Podiumul este completat de Tottenham, care are 11 puncte, obținând doar o remiză în deplasarea pe terenul celor de la West Ham. Echipa lui Antonio Conte a condus la pauză, grație unui autogol marcat de Kehrer, dar a fost egalată în minutul 55, după golul lui Soucek.
Citește și:

Liverpool, victorie pe Anfield, cu Newcastle

Tot astăzi, Liverpool a câștigat meciul cu Newcastle, pe teren propriu, scor 2-1. Isak a deschis scorul pe Anfield, marcând la debutul pentru echipa lui Eddie Howe. Suedezul a mai înscris o dată și în startul reprizei secunde, dar reușita a fost anulată după intervenția arbitrajului video.
Echipa lui Jurgen Klopp a restabilit ulterior egalitatea, după un gol marcat de Firmino, în minutul 61, după o pasă a lui Salah. "Cormoranii" au reușit să preia și conducerea, în cel de-al 8-lea minut de prelungiri, grație unei reușite a lui Carvalho.
În urma acestei victorii, Liverpool a urcat pe locul 5 în clasament, cu 8 puncte, fiind la 7 puncte de Arsenal și la 5 puncte în spatele celor de la Manchester City.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol