Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland impresionează și în afara celor 90 de minute de joc! Gestul prin care i-a cucerit pe fani

Bianca Dumitru

Actualizat 17/09/2022 la 18:56 GMT+3

Erling Haaland a atras toate privirile încă dinainte de startul partidei dintre Wolves și Manchester City, care a avut loc astăzi, pe Molineux Stadium, în a opta etapă din Premier League. Gestul norvegianului i-a încântat pe fani.

Erling Haaland trifft zum zwischenzeitlichen 2:0

Credit imagine: SID

Manchester City s-a impus astăzi, pe terenul celor de la Wolverhampton, cu scorul de 0-3, într-un meci din a opta etapă a Premier League. Al doilea gol al partidei a fost marcat de Erling Haaland, care a ajuns astfel la 11 reușite în campionat.
Dacă s-au obișnuit deja cu reușitele norvegianului, suporterii au fost impresionați astăzi încă dinainte de startul partidei de pe Molineux Stadium.
După încălzire, Haaland a fost protagonistul unui moment care s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. În timp ce coechipierii lui le aruncau spre locul în care se afla geanta, fotbalistul de 22 de ani a mers să-i înmâneze personal tricoul de pregătire persoanei care trebuia să le adune.
Haaland a fost singurul care a făcut asta, fiind "răsplătit" de membrul staff-ului cu o bătaie prietenoasă pe spate. Fanii s-au arătat încântați de gestul norvegianului, lăudându-l pentru educația primită.
Citește și:

Haaland, fotbalistul lunii august în Premier League

Erling Haaland, care s-a transferat în această vară de la Borussia Dortmund la Manchester City, a înscris nouă goluri în primele sale cinci partide din Premier League.
El a doborât cu această ocazie recordul de goluri marcate în primele cinci meciuri disputate în campionatul englez, deţinut anterior de Sergio Aguero şi Mick Quinn.
Norvegianul, care a reuşit două hat-trick-uri consecutive, este primul fotbalist desemnat cel mai bun jucător în prima sa lună în campionatul Angliei, după portughezul Bruno Fernandes, în februarie 2020.
Erling Haaland s-a impus în cadrul votului pentru alegerea Jucătorului lunii august în faţa lui Pascal Gross, Gabriel Jesus, Aleksandar Mitrovic, Martin Odegaard, Nick Pope, Rodrigo şi Wilfried Zaha.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo