Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland l-a "dezamăgit" pe Guardiola după un nou gol! Statisticile uluitoare după victoria lui City

Eurosport
DeEurosport

Publicat 08/10/2022 la 21:07 GMT+3

Erling Haaland a marcat din nou pentru Manchester City, în victoria cu 4-0 în fața lui Southampton. Presa internațională s-a întrecut în statistici care mai de care mai interesante, pentru a demonstra cât de bun este atacantul norvegian.

Manchester City's Norwegian striker Erling Haaland shoots but hits the post and fails to score during the English Premier League football match between Manchester City and Southampton at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on October 8,

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Haaland a marcat din nou pentru Manchester City, dar asta nu mai reprezintă o mare știre. Norvegianul a marcat ultimul gol al partidei câștigate de "cetățeni" pe teren propriu, contra lui Southampton.
"Robotul" a ajuns la 7 meciuri consecutive cu gol marcat în Premier League pentru City, egalând recordul lui Aguero, din 2019. De asemenea, prin cele 15 goluri adunate în campionat, Haaland l-a egalat pe golgheterul echipei din sezonul precedent. Kevin de Bruyne înscria de 15 ori în sezonul 2021-2022, această performanță fiind egalată după numai 9 meciuri de noul vârf al echipei.
72% este rata de conversie a șuturilor pe poartă trimise de Haaland. 21 de șuturi cadrate a tras în campionat, iar 15 s-au concretizat în goluri. Totodată, el a înscris mai multe goluri după 9 etape decât 13 dintre echipele campionatului englez, printre care Manchester United (11 goluri) și Chelsea (12 goluri). Jucătorul are o medie de un gol la fiecare 47 de minute, iar Gheata de Aur pare deja adjudecată.
"Sunt foarte supărat pe el. Nu a înscris trei goluri, astfel că petiția de a-l da afară din Premier League este nulă", a spus Guardiola în spirit de glumă, după partida cu Southampton.
Citește și:

Guardiola a fost mulțumit de toată echipa, nu doar de Haaland

Pep Guardiola a fost mulțumit de felul în care jucătorii săi au reacționat la doar trei zile de la partida din Champions League, contra celor de la FC Copenhaga. Tehnicianul este bucuros că elevii săi au înțeles exact ceea ce le-a transmis și crede că acest lucru a făcut meciul cu Southampton să fie mai ușor.
"Se întâmplă să și ratezi. Așteptările au devenit foarte mari și oamenii vor ca el să marcheze meci de meci câte 3-4 goluri. Erling a jucat foarte bine astăzi, ne-a ajutat să ținem mingea, s-a luptat și, într-un final, a și marcat.
Am jucat bine astăzi. Ne-am chinuit anul trecut cu Southampton. Am făcut câteva schimbări în echipa de start. Ne-am descurcat foarte bine și sunt mulțumit de cum s-au prezentat Rodri și Bernardo Silva în repriza a doua. Ne-am creat multe șanse, iar oamenii din față au fost decisivi. Venim la 3 zile după ultimul meci, dar jucătorii au reacționat bine și au demonstrat cine sunt cu adevărat", a mai spus Guardiola conform manchester evening news.
La mijlocul săptămânii viitoare, Manchester City va juca în deplasare, cu FC Copenhaga, în Liga Campionilor. În Premier League urmează apoi derby-ul cu Liverpool, de pe Anfield.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo