Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland nu a impresionat pe toată lumea! Fotbalistul considerat "mult mai bun" decât starul norvegian

Bianca Dumitru

Publicat 26/10/2022 la 18:27 GMT+3

Erling Haaland a avut un start de sezon de vis în Premier League. Norvegianul a doborât foarte multe recorduri, dar nu a reușit să impresioneze pe toată lumea, Antonio Cassano declarând că Julian Alvarez este un fotbalist mai bun decât coechipierul său.

Erling Haaland (L) and Julian Alvarez (R)

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland a strălucit în prima parte a sezonului 2022/23, în cele 15 meciuri pe care le-a jucat în tricoul celor de la Manchester City, doborând numeroase recorduri.
Norvegianul a reușit deja 22 de goluri și 3 pase decisive în toate competițiile pentru echipa lui Pep Guardiola, dar prestațiile sale nu au impresionat pe toată lumea.
Antonio Cassano a comentat evoluțiile lui Haaland. Fostul fotbalist de la Real Madrid a spus că atacantul de 22 de ani este un jucător puternic, care va reuși să înscrie foarte mult.
Cu toate astea, Cassano a punctat că Julian Alvarez este un fotbalist mai bun din punct de vedere calitativ față de Erling Haaland, pe care nu îl consideră special.
"Pentru mine, Julian Alvarez este mult mai puternic decât Haaland. Erling va marca 90 de goluri, el este foarte puternic, el este un Lukaku mult mai puternic, dar Alvarez este mai fotbalist decât Haaland, calitativ este mult mai bun.
Haaland nu este special, îl văd pe Adriano de la Inter în Haaland, are puțin din progresul lui Vieri", a declarat Antonio Cassano, într-o discuție cu Christian Vieri, pe Twitch.
Citește și:

Care e starea lui Haaland, schimbat în pauza meciului cu Dortmund

Erling Haaland a fost schimbat la pauza meciului dintre Borussia Dortmund și Manchester City, semn că ceva rău s-a întâmplat cu atacantul care bate record după record în cel mai puternic campionat din lume.
La conferința de presă de după partidă, tehnicianul campioanei Angliei, Pep Guardiola, a dezvăluit că norvegianul a acuzat o accidentare.
"Au fost trei lucruri cu Erling. L-am simțit obosit, dar trebuie să vă spun că medicul îmi spusese, înainte de meci, că Haaland a avut și febră. Al treilea aspect are legătură cu o lovitură pe care a primit-o în picior.
De aceea nu am putut să îl mai folosim în repriza a doua", a spus Pep, care s-a ferit să dea un verdict clar când a fost întrebat dacă norvegianul va putea fi recuperat până la meciul următor: "După meci, am văzut că mergea ok."
Duelul din a cincea etapă a Champions League a fost abia al 3-lea meci în care Haaland nu și-a adus vreo contribuție pentru City, în acest sezon, doar în partidele cu Bournemouth și Liverpool nereușind să înscrie.
Pentru City urmează duelul cu Leicester, din deplasare, iar Guardiola va spera că se va putea baza pe golgheterul său, care a marcat 22 de goluri în 15 partide, în toate competițiile, în această stagiune.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo